Ana SayfaModaZarif Rahatlık: Camper Camaleon 1975

Zarif Rahatlık: Camper Camaleon 1975

Orijinal Camaleon, geri dönüştürülmüş doğal malzemelerle yapıldı ve ilk tasarımından 46 yıl sonra bu sezon, orijinal tasarımdaki % 100 sürdürülebilir ruhu korurken, yeni ve çağdaş malzemelerle serpilmiş, aynı doğal yaklaşımla yeniden gözden geçirilmiş bir stille geri döndü.
 
İ/Y 2021’de Camaleon 1975, doğal ve geri dönüştürülmüş malzemeleri % 94 oranında plastik içermeyen bir dış taban, daha sürdürülebilir bir geleceğe olan bağlılığımızı temsil eden vulkanize bir yapı, pamuklu saya, bağcıklar ve geri dönüştürülmüş pamuklu astarlarla bir araya getiriyor.
 
Bu model, “Better Cotton Initiative” aracılığıyla daha sürdürülebilir pamuk yetiştiriciliğini destekleyen ürün yelpazesinin bir parçasıdır.
 
Camper, satılan her bir çift için Akdeniz’i yeniden canlandırmak amacıyla çalışan bir kuruluş olan Save The Med’e *% 1 bağış yapacak.
 
* Save the Med Foundation, dünyanın en hassas deniz ortamlarından biri olan Akdeniz’i yeniden canlandırmak için özverili bir ekip ve tutkulu gönüllülerle çalışan, Balear Adası’nda yerleşik, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI