Ana SayfaYemekZaxi Restaurant’ın Yaz Menüsü Lezzet Dolu

Zaxi Restaurant’ın Yaz Menüsü Lezzet Dolu

Son yıllarda kültürel anlamda önemli bir hareketlenme yaşayan Maslak’ın yıldızı Zaxi Restaurant, “fun & finest” konseptiyle güzel yemek ve keyfi bir arada bulmak isteyenlerin buluşma noktası oluyor. Zaxi Restaurant’ın dünya ve Asya mutfağından esinlenen zengin menüsü, bugüne dek Türkiye’nin dünyaca tanınmış otel mutfaklarını yönetmiş olan Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından hazırlanıyor. Doğal içeriklerle hazırlanan yemekler, özgün reçeteler ve servis yöntemlerinden esinlenilerek Doğan’ın dokunuşlarıyla son hâline getiriliyor.
Zaxi Restaurant’ın yaz menüsü birbirinden lezzetli yemeklere ev sahipliği yapıyor. Taze bahçe yeşillikleri, avokado, domates, renkli taze biberler, salatalık ve Miso-Yuzu Sosu ile hazırlanan Kinoalı Zaxi Salatası, Kuzu Sırtı Karabuğday Risotto, sote edilmiş sebzeler ile servis edilen Karidesli Tortellini ve muhteşem bir son olan Mangolu Çikolata Royal.
 
Zaxi Restaurant, merkezi lokasyonuyla, rahatlık ve konforu bir araya getiriyor. İş çıkışlarında ya da akşam yemeği sonrasında güzel vakit geçirmek ve eğlenmek için bahaneler çoğalıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI