Ana SayfaErkek ModasıZegna Sport 2011 Yaz Koleksiyonu

Zegna Sport 2011 Yaz Koleksiyonu

Zegna Sport marka değerinin temelinde “spordan ilham alan tasarım kavramı” yer alıyor ve akıcı oranlar, yenilikçi malzemeler ve cesur renklerle fonksiyon ve şekil üzerinde yoğunlaşıyor.

 

PERFORMANS DERİ:

Ergonomik tasarımlı deri ceketler Zegna Sport Koleksiyonu’nda temel role sahip;  su  tutmayan Napa motosikletçi montları delikli ayrıntılara ve performans odaklı  naylon ilaveye  sahip.  

COOLMAX JEAN :

Jean, Zegna Sport erkeğinin gardırobundaki en önemli aktör olmaya devam ediyor. Farklı renkler, yıkamalar ve işlemler bütün kot çeşitlerinde sunuluyor ve erkeksi maviler, yumuşak  griler ve siyahlar üzerinde yoğunlaşılıyor. COOLMAX® nefes alabilen hafif jean kumaşı sayesinde giyeni rahat ve serin tutan öncü bir Zegna Sport özelliği. 

1½ YAKALI POLO`LAR:

Kısa kollu pima pamuk pike polo`lar zıt renkte iç yakaya ve işlenmiş logoya sahip. İkon haline gelmiş Zegna Sport polo’sunun rahat bir şekilde vücuda oturan ve estetik bir performans sunan ergonomik bir silüeti var.

 

MICROLITE 2.0:

Geliştirilen kumaşlar, estetiği ve fonksiyonelliği iyileştiriyor. Microlite 2.0 en ince naylon lifleri kullanarak sadece 36 gr/m2 ağırlığında bir kumaş sağlıyor. Microlite 2.0 koleksiyonu katlanabilir mayo ve montlardan oluşuyor ve hafiflik ile performansın en gelişmiş ifadesini sunuyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR PROJE:

“ECOTENE”, Zegna Sport`un en ileri yeniliği % 100 geri dönüşümlü polyester malzemesinden üretilen bir performans tekstili. Geri dönüşümlü plastik şişeler dolgu, astar, dış kumaş, dikiş şeritleri ve iç zar için kullanılarak, performans giysilerine ekolojik olarak sürdürülebilir bir çözüm getiriliyor; hem giyeni, hem de çevreyi koruyor.

 

ZEGNA SPORT AKSESUARLARI:

Yüksek performanslı taban ve ultra yumuşak dana derisi bu ayakkabıyı klasik şehir içi yaşam tarzının vazgeçilmez spor ayakkabısı yapıyor. Mavi mürekkep, laciverti, siyah, beyaz, kırmızı ve haki renklerde sunuluyor.

Kaynak: http://www.boxerdergisi.tv

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI