Ana SayfaModaZeynep Erdoğan İstanbul Fashion Week`te

Zeynep Erdoğan İstanbul Fashion Week`te

Zeynep Erdoğan’ın 2010-11 Kış koleksiyonu "buz pateni kraliçesi", retro show ruhundan ve patenci kraliçelerden ilham alıyor.

Buz pateni kostümlerinde rastladığımız formlar, asimetrik kesimler, ışıltı ve hareket, 80’lerin tv dizilerindeki çılgınlık, yüksek belli deri etek ve harem pantolonları, el işlemesi payet trikolar ve çeşit çeşit çizgililerin yer aldığı parçalardan oluşuyor.

Siyahın ve ten renginin hakim olduğu koleksiyona neon fuşya detaylar ve dinamik çizgiler hareket katıyor, payetler enerji veriyor.

Zeynep Erdoğan hakkında;

Moda Tasarımcısı Zeynep Erdoğan dereceye girdiği İtkib genç stilistler yarışmasının bursuyla 2003 senesinde Milano Domus Academy’de eğitim aldı. Eğitime devam ederken Customization yöntemiyle, vintage giysileri transforme ederek ürettiği unique ürünleri Milano’daki designer storelarda yer almaya başladı.

2006 yılında ise CATZCABARET etiketi ile hazırladığı ilk koleksiyonu ile de İtalya’nın diğer şehirlerinde ve Avrupa’nın başka kentlerindeki designer storlar ile çalışmaya başladı.

Çoğunlukla çeşitli dönemlerinin etkisinde kalarak tasarlanmış street couture denilebilecek tarzındaki giysileri, ironik aksesuarlar takip ediyor ve içlerinde ağır kesimlerle spor kumaşların bir araya gelmesi, gece detayların gündelik hayata taşınması gibi kontrastlar barındırıyor. Reklam filmlerinde, video kliplerde çeşitli moda çekimlerinde kostüm tasarımcısı ve stylist olarak çalıştı. çeşitli Tekstil firmalarına freelance trend araştırması ve koleksiyon tasarımı yaptı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI