Ana SayfaModaZig Kinetica II’nin Enerji Dönüşüm Teknolojisiyle Geleceğe Adım Atın

Zig Kinetica II’nin Enerji Dönüşüm Teknolojisiyle Geleceğe Adım Atın

Reebok’ın dinamik bakış açısıyla üretilen Zig Kinetica koleksiyonunun yeni serisi Zig Kinetica II tüketiciye sunuldu.  Yeni nesil bir spor-stil anlayışıyla tasarlanan Zig Kinetica II, performansta ihtiyaç duyulan desteği sağlarken cesur ve enerjik tasarımıyla da sokak modasına renk katıyor. 

İnovasyon, tasarım ve işlevsellik bir arada

Zig Kinetica II serisi; inovasyon, tasarım ve işlevselliği bir araya getiren ZigTech performans teknolojisi kulanılarak geliştirildi. Üç parçalı absorpsiyon sitemiyle çevrelenen ikonik zikzak orta taban, Zig Kinetica II’ye işlevsellik kazandırdı. Zig Kinetica II, üstün yastıklama teknolojisine sahip Floatride tabanı, Zig Enerji Bantları ve Zig Enerji kabuğuyla kinetik enerjiyi ayakkabının tabanına geri döndürmek üzere tasarlandı.

Zig Kinetica II, 3 farklı tasarımla geliyor

Zig Kinetica II serisinin ilk ürünü Digi Scape, fütüristik tasarımıyla öne çıkıyor. Geniş bir renk skalasına sahip olan Digi Scape, unisex ürün gruplarında siyah ve turuncu, kadın modellerinde ise siyah,pembe ve mor renk seçeneğiyle tükeyiciye sunuluyor.

Zig Kinetica II serisinin bir diğer ürünü olan ve benzersiz bir estetiğe sahip ARS, soyut grafik uygulamalar, tonal gri ve beyaz tasarımda yeşil kenarlıklarla göz alıcı bir görünümde karşımıza çıkıyor.

Serinin son ürünü Digi Warp ise dijital dünyadan alınan ilhamın izlerini taşıyor. Temiz beyaz orta taban üzerine oturan soğuk gri üst kısım ve baştan aşağı kullanılan yeşil kenarlıklarla enerjik bir duruş sergiliyor.
Enerji dönüşüm teknojisi ve enerjik tasarımıyla sınırları zorlayan Zig Kinetica II Digi Scape ve ARS modelleri Reebok.com.tr’de satışa sunuldu. Serinin son ürünü Digi Warp ise 1 Nisan’da tüketiciyle buluşacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI