Ana SayfaYaşamZorlu Psm’de Gerçekleşen Loveland Ünlülerin Uğrak Yeri Oldu

Zorlu Psm’de Gerçekleşen Loveland Ünlülerin Uğrak Yeri Oldu

Jade & Brands organizasyonuyla Zorlu PSM Meydan Fuaye’de çok sayıda seçkin markayla ziyaretçilerini buluşturan LOVELAND, unutulmaz 4 güne ev sahipliği yaptı. LUOKK’un katkılarıyla gerçekleşen; cemiyet, iş ve magazin dünyasından çok sayıda ünlülerin katılarak destek olduğu alışveriş günleri eğlence dolu geçti.

 

Yeşim Yılmaz, Asli Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki LOVELAND, TOÇEV için gerçekleşerek aynı zamanda çocuklara da umut oldu. Giyimden aksesuara, ev tekstilinden dekoratif ürünlere kadar geniş ürün seçeneğiyle yüzlerce girişimciyi bir araya getiren alışveriş günleri, DJ Doğuş Çabakçor’un muhteşem performansı ve keyifli dans şovlarıyla misafirlerini doyasıya eğlendirdi. Markaların kendini çok sayıda kişilere tanıtma imkanı sağlayan yılın en iddialı alışveriş şenliği LOVELAND, görsel şöleniyle de adından söz ettirdi.

 

LOVELAND’e katılan ünlüler arasında; Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş, Özge Ulusoy, Siren Ertan, Ayşegül Ünal, Işıl Tan, Gülay Kamaz, Kadriye Olgar, Melis Özer,Serap Sarı, Şendir Dilek Birgen, Elif Ulusoy, Esin Özbek, Gizem Özdemir, Sibel Vatandost, Şule Yürüten, Haşmet Murşit, Dinçer Alpman, Meral-Fikret Çalışıcı, Pınar Zülfikar-Melda Aksu, Mukaddes Akça, Betül Gülbahar, Naz Elmas, Derya Tuna, Yasemin Şefkatli, Selin Ciğerci, Selvi Miray-Bülent Serttaş, Gizem Hatipoğlu, Ceren Benderlioğlu, Doğuş Çabakçor, Sarp Yaman, Eda Güzelcik, Ala Tokel, Ayça Tamer, Beste Korkmaz, Ceren Özyaprak, Nurdeniz Tuncer, Pınar Yaranır, Selen Çetinkaya, Selin Yağcıoğlu, Tuğçe Aziz- Dilek Yalçınkaya, Tuğçe Post, Ümit Erdim, Birge Güngerci, Çağıl Bulmuş, Lara Durdiyebak, Neşe Aykut, Özlem Yarar, Zeynep Özbayrak ve Nilay Yalçınkaya vardı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI