Ana SayfaYemekZoya's House Yeni Yılı Özel Bir Menüyle Karşılıyor

Zoya’s House Yeni Yılı Özel Bir Menüyle Karşılıyor

Konsept danışmanlığı Esra Türker’e ait olan, Zoya’s House, şehrin en popüler yeme – içme adreslerinden biri olmaya ve sürprizleriyle misafirlerini mutlu etmeye devam ediyor. 2022’ye doğru sayılı günler kala, Zoya’s House yılbaşına özel hazırladığı menüsü ile muhteşem bir yeni yıl ziyafeti sunuyor. 
 
Tam Bir Yılbaşı Ziyafeti…
Zoya’s House, oldukça zengin, hem vegan, hem vejetaryen, hem de glüten hassasiyeti olanları mutlu eden seçeneklerin de yer aldığı menüsünün yanı sıra yeni yıla özel hazırladığı Yılbaşı Menüsü ile de ilgi görüyor. Şeflerin uzmanlığı ile hazırlanan bu yılbaşı menüsü çorbasından tatlısına uzanan 5 etaptan oluşuyor. Zoya’s House’un adeta yılbaşı ziyafeti yaşatan yeni yıl menüsü Ricotta peyniri eşliğinde servis edilen Havuç ve Zencefil çorbası ile başlıyor. Sade, balkabaklı ve pancar çeşitleri ile hazırlanan 3’lü Humus Tabağı, Hellim peyniri, çilekli mayonez, karamelize soğan, roka ve mor patates ile sofrada yer alan Çilekli Mini Burger başlangıçlarda yer alıyor. Yılbaşının olmazsa olmazı hindi ise yer elması püresi, mantar, baby havuç, acı ve tatlı sos eşliğindeki sunumu ve oldukça özel reçetesiyle adeta sofranın kahramanı olarak iştahları kabartıyor. Mevsimin en güzel tatlarından, yılbaşını da taçlandıran kestane ile hazırlanan Kestaneli Tart da bu menün tatlısı olarak kendisini gösteriyor.
                                                                                
Kusursuz Bir Ambiyans…
Nişantaşı’nda, Teşvikiye Karakolu’ndan Abdi İpekçi Caddesi’ne inen Bostan Sokak’ta yer alan Zoya’s House’un merkezi konumunun yanı sıra ilham veren dekorasyonu, her damak tadına hitap eden ve mevsime göre tatlarla her sezon güncellenen zengin menüsü mekanın cazibesini daha da arttırıyor. Sanılanın aksine sokak ya da cadde üstü bir mekan olmayan ve Nişantaşı’nın ünlü yapılarından Sadiye Vefik Apartmanı’nın içinde yer alan Zoya’s House, özellikle de arka tarafında yer alan ve merdivenlerle inilen, hem yazlık, hem kışlık tasarlanmış bahçesiyle tam da aranılan mekan olduğunu hissettiriyor. Semtin trafiğinden, yoğunluğundan ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenlere, şehrin ana noktalarından olan Nişantaşı’nda bu konforu sunan Zoya’s House, mekan içindeki beyazın yeşil bitkilerle uyumu, doğal ahşabın sıcaklığı, el işi makromelerin taş dokularla olan bütünlüğü ile yeni nesil dekorasyon dünyasının en favori yaklaşımlarından bohem şık konseptinin en iyi dizayn edilmiş ve uygulanmış örneğini sergiliyor. Samimi, doğal, konforlu, modern ve bohem bir ambiyansa sahip olan Zoya’s House’un her detayı ilham veren, Instagramlık mekan dedirten dekorasyonu ile hayranlık yaratıyor. 
 
Mekanın senelerdir varmış hissi uyandıran sıcaklığı ve samimiyeti, o çok merak edilen isminden geliyor; Zoya… Kökeni Yunancaya dayanan ve yaşam anlamına gelen Zoya kelimesinden ismini bulan Zoya’s House, sıcak, samimi ambiyansı, Instagramlık dekorasyonu, Nişantaşı’nda ihtiyaç duyulan pet friendly anlayışı ile fark yaratan bir yılbaşı menüsü tercih edenleri bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI