Ana SayfaYaşamZumba ateşi suya sıçradı

Zumba ateşi suya sıçradı

Dünyanın bir numaralı dans-fitness çılgınlığı olarak tanımlanan Zumba®’yı Türkiye’ye ilk kez getiren Hillside City Club, şimdi de Aqua Zumba®’yı Türkiye’deki spor tutkunlarıyla tanıştırıyor. Uluslararası Fitness ve Aqua Aerobik uzmanı Mimi Rodriguez Adami ve Zumba®’nın yaratıcısı Beto Perez tarafından yaratılan Aqua Zumba®, Temmuz ayı itibarıyla Hillside City Club-İstinye’nin havuzunda. Günümüzün en popüler egzersizlerinden biri olan Zumba®’nın suda yapıldığı Aqua Zumba® egzersizi Latin dans ritimlerini dinamik egzersiz hareketleriyle birleştiriyor. Aqua Zumba®, karada yapılan Zumba® dersinin verdiği muhteşem hissi, suyun rahatlatıcı yanıyla pekiştiriyor. Stüdyo egzersizlerine yepyeni bir parti felsefesi getiren Zumba® gibi Aqua Zumba® da aynı devrimi suyun içindeki egzersizler için yaratıyor. Aqua Zumba® yurtdışında “Aquatic Revolution” olarak adlandırılıyor.  

Eğlenceli ve hareketli bir müzik eşliğinde dans ve fitness hareketlerini birleştiren Aqua Zumba®, suda yapılan egzersizi bir havuz partisine dönüştürüyor. Aqua Zumba®, kişinin egzersiz yaptığını fark etmeden vücudunu güçlendirip şekillendirmesini sağlıyor. Aqua Zumba®’da merengue, cumbia ve salsa gibi Latin müziği ritimleri kullanılıyor. Aqua Zumba®’da kullanılan bu özel Aqua Zumba®/Latin müzikleri, suda yapılan egzersizi canlandırıyor, etkileyiciliğini artırıyor. Böylece hem suda dansın keyfini hem de egzersizin hareketliliğini yaşıyorsunuz.   

Suda iyi hissetmeniz için: Aqua Zumba®’nın faydaları 

Aqua Zumba® ile kardiyovasküler dayanıklılığınızı, adale fitness seviyenizi arttırabilir ve fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Suya karşı hareket etmek, ağırlık kaldırmak gibi karada yapılan diğer egzersizlere benzer bir direnç oluşturuyor. Aqua Zumba®’da suyun direncinden dolayı hareketler, karadakinden 12 kat daha fazla oluyor. Kas gücünün karada yapılan harekete göre suda daha fazla çalışması sebebi ile harcanan kalori miktarı da karaya oranla daha fazla. Aqua Zumba® ile 1 saatlik egzersizler sırasında 500 ila 700 kalori yakılabiliyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI