Ana SayfaAstroloji2022 Ağustos Burç Yorumları

2022 Ağustos Burç Yorumları

 Bu enerji, Merkür’ün detay odaklı Başak burcuna geçtiği 4 Ağustos’ta başlıyor. Kendinizi faydalı tavsiyelerle dolu ve başkalarıyla paylaşmaya istekli bulacaksınız, ancak yapıcı geri bildirim verirken nazik olduğunuzdan emin olun. Venüs 11 Ağustos’ta Aslan burcuna girerken, aşk hayatınızı canlandırırken ve sadakat ve hayranlık arzunuzu vurgularken dramatik tutku ve sevgi gösterilerine hazır olun. Aynı gün, Kova burcundaki özgürlük arayışındaki dolunay, karşılaştığınız sorunları çözmek için kalıpların dışında düşünmeniz için size ilham veren atılımları tetikleyecek.
 
20 Ağustos’ta Mars, neşeli İkizler’de gezinirken, yapılacaklar listenizi coşkuyla tamamlamak için ani bir motivasyon artışı hissedeceksiniz. 22 Ağustos’ta Başak mevsimi başlarken üretkenlikte bir artışa hazırlanın ve sizi kendi yüksek standartlarınızı koruduğunuzdan emin olmak için günlük rutininizi iyileştirerek yaşam kalitenizi artırmaya çağırıyor. 24 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda gerilemeye başlayacak ve kişisel yaşamınızdaki öngörülemeyen değişim sürecini yavaşlatacak. Bu retro, sizi bu yıl yapmak zorunda olduğunuz fiziksel ve finansal düzenlemeler üzerinde düşünmeye davet edecek.
 
25 Ağustos’ta Merkür’ün uyumlu Terazi’ye girmesiyle birlikte, dengeli kararlar vermeyi daha kolay bulacaksınız. Herkesi memnun edecek doğru kararı verme konusunda takıntılı olmayarak durgunluktan kaçının. 26 Ağustos’ta Başak burcundaki yeniay, ulaşmak istediğiniz kısa vadeli hedefler için zemin hazırlamak için yeni fırsatlar yarattığında, ay kendi kendini motive eden bir notla sona erecek. Her şeyi aynı anda yapmaya çalışmak yerine, her seferinde bir göreve veya fikre odaklanarak bu enerjiyi en üst düzeye çıkarın. Denemekten, başarısız olmaktan ve yeniden başlamaktan korkmayın.
 
Koç (21 Mart-19 Nisan)


Bir projeyi daha sonra ele alacağınıza söz vererek geri ittiğiniz zamanları hatırlıyor musunuz? Pekala, nihayet yarım kalmış işleri bir araya getirmenin zamanı geldi. Bu Ağustos’ta üretken olun ve sorumluluklarınızı önceliklendirin. Her gün, zenginleştirici bir yaşam yaratmak ve kendinize daha iyi bakmanızı sağlayan rutinler belirlemek için yeni bir fırsattır. 24 Ağustos’ta Uranüs retrosu başladığında, mevcut ihtiyaçlarınızı karşılamak için maddi ve finansal değişiklikler yapmaya odaklanacaksınız.
 
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)


Kova burcundaki 11 Ağustos dolunayı altında kendinizi büyük bir dönüm noktasına ulaşmanın eşiğinde bulacaksınız. Yaratıcı düşünme ve ayrıca arkadaşlarınıza güvenmek, bağımsız çalışmaktan çok daha hızlı bir şekilde bitiş çizgisine ulaşmanızı sağlayacaktır. Başak mevsimi, hayatınıza biraz heyecan getirmek için mükemmel bir fırsat, her şeyin yolunda gitmesi gerekmiyor! Beklentilerinizi bir kenara bırakın ve daha önce düşünmemiş olabileceğiniz yeni yaratıcı fikirler ve romantik ilgilerle hayatın sizi şaşırtmasına izin verin.
 
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)


Aile meseleleri üzerinde çalışmak ve bilinçaltınızda ağır olmaya devam eden travmaları işlemek bu Ağustos’taki ana odak noktanız olacak. Daha olumlu bir geleceğe doğru ilerleyebilmeniz için eski sayfaları kapatmanın ve aile ilişkilerinizi güçlendirmenin zamanı geldi. Seyahat etmek de bu ay aklınızda olabilir. İster bir seyahat için planlarınızı tamamlıyor olun, ister gelecekteki maceralarınız hakkında hayal kuruyor olun, planlamanızı doğru ve yolunda tutmak için bir kontrol listeniz olduğundan emin olun.
 
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)


Kabuğunuzdan çıkmanın ve kendinizi netlik ve niyetle ifade etmenin zamanı geldi. Bu Ağustos’ta daha fazla sosyalleşmeye başladığınızda, belirli kelimelere veya birinin söylediklerinin ardındaki amaca takıldığınızı ve bunun sizi rahatsız etmesine izin verdiğinizi fark edebilirsiniz. Benzer şekilde, kendinizi hedeflerinize uygularken, büyük ölçekte o kadar da önemli olmayan küçük ayrıntıları saplantı haline getirebilirsiniz. Olayların olumsuz tarafına çok telaşlı veya aşırı odaklanmış olmamaya dikkat edin.
 
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)


Bu ay, ilişkinizde hayatta ne istediğinizi ve yanınızda kimi istediğinizi netleştiren büyük atılımlarla başlayacak. Bu, beklenmedik bir ayrılığa veya romantik bir ilginizle aranızda aniden ciddileşmeye neden olabilir. Bu ay kendinize bir şeyleri geri vermek ve değer verdiğiniz insanları paranız, zamanınız ve kaynaklarınız konusunda cömert davranarak şımartmak için harika bir zaman.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Zihinsel ve fiziksel sağlığınıza eşit derecede dikkat ediyor musunuz? İç ve dış dünyanızın uyum içinde olmasını sağlayarak bu ay kendinizin en iyi versiyonu olmaya çalışın. 26 Ağustos’ta yeni ay burcunuzda hizalandığında, kendinizi yenilenmiş, gençleşmiş ve kim olduğunuzu yeniden keşfetmeye hazır hissedeceksiniz. Uğruna çalıştığınız hedefleri desteklemek için şu anda hayatınızda hangi değişiklikleri uygulayabileceğinizi düşünün ve bakış açınızı daha olumlu ve kendine güvenen olacak şekilde ayarlayın.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu Ağustos’ta rehberliğinize ve şefkatinize ihtiyaç duyan daha fazla arkadaş ve ağ çekeceksiniz. Endişelerinizi gömmek yerine, arkadaşlarınıza size güvendikleri kadar güvendiğinizden emin olun. Önce kendinize iyi bakmanız, başkaları için daha iyi bir destek sistemi olmanızı sağlayacaktır. 25 Ağustos’ta Merkür burcunuza girdikten sonra, ay olgun bir döneme girebilir ve geleceğinizi planlamak için yeterince zaman ayırıp ayırmadığınızı düşünmenize neden olabilir.
 
Yay (22 Kasım-21 Aralık)


Bu ağustos kaçmak için mükemmel bir zaman. Zihinsel ve fiziksel ufkunuzu genişletebileceğiniz bir tatil, maceracı ruhunuzu ve yaşam coşkunuzu geri kazanmanıza yardımcı olacaktır. İş odaklı Başak sezonu 22 Ağustos’ta başlayacak, motivasyonunuzu ve odaklanmanızı artıracak. Büyük resme odaklanmak yerine en çılgın hayallerinizle aranızdaki acil adımlara öncelik verin ve günlük iş görevlerine yaklaşımınızı değiştirin. Üretken olmak sıkıcı olmak zorunda değildir.
 
Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)


Gururunuzun başkalarından duygusal ve finansal desteği kabul etmenize engel olmasına izin vermeyin. Bazı yardımlarla tezahürleriniz çok daha hızlı gerçekleşecek. Bu ay, kendi kendine çalışmaya derinlemesine dalmak için yeni bir arzu uyandıran yeni ilgi alanları geliştirebilirsiniz. Kitapları okuyun, çevrimiçi bir ders alın veya sizi büyüleyen konulara ilişkin anlayışınızı derinleştirebileceğiniz yeni bir yere seyahat edin.
 
Kova(20 Ocak-18 Şubat)

Ayın başında ilişkileriniz merkezde olacak ve sizi seven insanlar için takdirinizi ifade etmeye çağıracak. Bununla birlikte, arkadaşlarınızla ve romantik partnerlerinizle daha özgün bir şekilde ortaya çıkmadan önce, bırakmanız gereken kötü alışkanlıklarınız olduğunu hemen fark edebilirsiniz. Başak mevsimi 22 Ağustos’ta başlayacak ve kalbinizi kapalı tutan duvarları yıkmak için mükemmel enerjiyi size getirecek.
 
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu ağustosta hayatınızda yeni ilişkiler çiçek açmaya hazır olabilir. Özel birine karşı duygularınızı itiraf etmek veya yeni biriyle tanışmak için kendinizi dışarı atmak için doğru zamanı bekliyorsanız, şimdi tam zamanı. 24 Ağustos’ta geri giden Uranüs, inatçı içgüdülerinizin anlaşmazlıkların gereğinden çok daha uzun sürmesine neden olduğunu ortaya çıkaracak. Bırakmaya ve taviz vermeye direnerek hayatınızdaki dramaya nasıl katkıda bulunduğunuzu düşünün.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI