Ana SayfaModaBalenciaga`nın Yeni Kreatif Direktörü: Demna Gvasalia

Balenciaga`nın Yeni Kreatif Direktörü: Demna Gvasalia

Geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Balenciaga defilesinde, Alexander Wang son kez Balenciaga için podyumdaydı. Defile sonunda elinde telefonuyla podyuma çıkıp selfie çeken Wang, sempatik tavırlarıyla Balenciaga`ya veda etmişti. 

Alexander Wang`in yerine Balenciaga`ya gelecek isim ise geçtiğimiz gün belli oldu. Vetements markası ile birçok ünlü ismin de favori tasarımcılarından olan genç yetenek Demna Gvasalia, Balenciaga`nın yeni kreatif direktörü oldu.

Vetements`in Alexander Wang`ten daha az bilinir bir marka olması ufak bir hayal kırıklığı yaratsa da, Demna Gvasalia da Maison Margiela ve Louis Vuitton`da çalışmış; aynı zamanda 2015 LVMH Ödülleri`nde yarı finale kalmış başarılı tasarımcılardan biri..

İlk koleksiyonunu Mart 2016`da sergileyecek olan Demna Gvasalia`nın Sonbahar-Kış Koleksiyonu için tasarlayacaklarını şimdiden merak ediyoruz. Bakalım Alexander Wang`in Balenciaga için son kez hazırladığı bembeyaz bir bahar koleksiyonundan sonra, Gvasalia nasıl bir koleksiyon ile karşımıza çıkacak..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI