Ana SayfaGüzellikCildi ‘Nem’e, Ruhu Huzura Doyuran 2’si Bir Arada Özellik

Cildi ‘Nem’e, Ruhu Huzura Doyuran 2’si Bir Arada Özellik

Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle, tüm ihtiyaçlara yanıt veren The Body Shop’ın birbirinden özel ürünlerine yenileri eklendi. Aileye yeni katılan banyo serisi, hem duş jeli hem banyo köpüğü olma özelliği ile cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırarak mucizevi sonuçlar yaratmayı vadediyor.
 
Kim cildini daha temiz, daha rahat ve daha beslenmiş hissetmek istemez ki? Zaman kaybetmeden kuru ve gergin ciltleri yatıştırmak, cilde esnekliğini ve elastikiyetini geri kazandırmak konusunda mucizevi sonuçlar yaratan The Body Shop’ın 2’si bir arada özellikli yeni banyo köpüğü ve duş jeli ile tanışın. Şimdiden söyleyelim; tatlı meyve kokusuna aşık olacaksınız.
 
2’si bir arada!
 
Banana, berry, mango ve pear olmak üzere dört farklı aroma seçeneği bulunan banyo serisinin, 2’si bir arada özelliği de bulunuyor. Cilde nem kazandırarak nem bariyerini koruyan The Body Shop ailesinin yeni ürününü, hem duş jeli hem banyo köpüğü olarak kullanabilirsiniz.
 
 
Nem terapisini banyonuza getirdik
 
Muz ve kremsi avokado karışımı içeren Banana Duş Jeli ve Banyo Köpüğü, içerdiği yağlar sayesinde cildi derinlemesine besler ve yatıştırır. Cilde nem kazandırmaya yardımcı A vitamini deposu muz ve omega 9 bakımından zengin avokado yağı ile aromalandırılan ürün, nem terapisini evinizin banyosuna kadar getiriyor.
 
 
Duş keyfi artık daha eğlenceli!
 
The Body Shop, tatlı meyve kokusu aroması ve kremsi yapısıyla tüm duyularınızı harekete geçirecek Berry Duş Jeli ve Banyo Köpüğü ile duş keyfini daha eğlenceli hale getirdi. Cildi besleyen Susam, cilde nem kazandıran çilek ve ahududu tohum yağı ile aromalandırılan duş köpüğü, aynı zamanda donuk ciltlerin daha parlak görünmesine yardımcı C vitamin deposu yabanmersini özü içeriyor.
 
 
Banyolarda tropikal esinti
 
Mango ve çarkıfelek içeriğiyle, tropikal ormanların esintisini banyonuza getirecek Mango Duş Jeli ve Banyo Köpüğü ile cildinize nem depolamaya hazır olun. Kuru ciltleri yatıştırarak nem kazandırma özelliğine sahip mango tohum yağı, cildi besleyen susam tohum yağı, nem bariyerini korumaya yardımcı ayçiçek yağı ile aromalandırılan duş jeli, E vitamini yönünden zengin havuç kök özü ve cildi sakinleştirme özelliğiyle kullanılan çarkıfelek meyve özü içeriyor.
 
 
Armut bahçelerinden serinletici etki
 
Cildi yenilemek, kuru ciltlere nem kazandırmak ve bakım yapmak için eşsiz bir tercih olan Pear Duş Jeli ve Banyo Köpüğü’nün kokusuyla, gizlenen ruhunuzu armut bahçelerinde bulabilirsiniz. Susam tohumu ve ayçiçek yağının yanı sıra, cildin neme doymasına yardımcı armut özü, A vitamini yönünden zengin lahana özü, cilde gerginlik kazandıran kivi tohumu yağı içeren duş jelinin, alovera özü sayesinde yatıştırıcı ve serinletici etkisi de bulunuyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI