Ana SayfaGüzellikCilt Egzersizine FOREO ile Akıllı Bir Dokunuş

Cilt Egzersizine FOREO ile Akıllı Bir Dokunuş

Salgın sebebiyle hareketsizliğin artması kas kaybına yol açtığı gibi vücudun kuvvetinin azalmasına da neden oluyor. Bunun yanı sıra karşılaşılan psikolojik ve metabolik rahatsızlıklar da cabası… Ancak düzenli egzersiz yapmak vücudu yenilerken psikolojik açıdan da iyi hissetmenize neden oluyor. Bunun yanı sıra tüm vücudun egzersize ihtiyaç duyduğu gibi cildin de düzenli olarak egzersize ihtiyaç duyduğunu biliyor muydunuz? Egzersiz yapıldığında vücuttaki kan akışı arttığı için cilt kendini yeniliyor ve parlak bir görüntüye kavuşuyor. Ancak cilde ihtiyacı olan egzersizi vermek için de doğru cihazlar kullanmak oldukça önemli. Cilde zarar veren, tahrişe sebep olan ve gereğinden fazla elektrik ya da enerji yollayan cihazlardan uzak durmak gerekiyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, son teknolojiyle donattığı akıllı cihazı ile profesyonel kalitede sunduğu egzersizi evlerin rahatlığına getiriyor. Spa terapilerinde uygulanan microcurrent (mikro akım) teknolojisiyle yüz egzersizine yeni bir soluk getiren yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, cildinizin kişisel antrenörü oluyor.

Daha sıkı ve parlak bir cilt için microcurrent teknolojisi!

Yaşlandıkça doğal olarak şeklini ve sıkılığını kaybeden yüz bölgesindeki 43, boyun bölgesindeki 26 kas, yaşlanma karşıtı egzersiz yapan dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro  akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ile çalıştırılmaya hazır! Bakım ve egzersizi bir arada sunan ve yüz fitness’ında devrim yaratan cihaz, üzerinde bulunan microcurrent (mikro akım) küreleriyle cilde ilettiği mikro elektrik akımlarıyla cildin doğal süreçlerini taklit ederek kolajen üretimini artırarak elastin onarımını sağlarken, yüzün sıkılaşmasına da yardımcı oluyor. BEAR, patentli T-Sonic™ titreşimleriyle cilde dakikada 8 bin titreşim yollayarak gözeneklerdeki kan dolaşımını hızlandırararak, ciltteki toksinlerin uzaklaşmasına yardımcı oluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI