Ana SayfaGüzellikİçtikçe Doğal Bronzlaştıran Tea for Sunbahth İle Tanışın!

İçtikçe Doğal Bronzlaştıran Tea for Sunbahth İle Tanışın!

Güneşten korunurken aynı zamanda doğal ve sağlıklı bronzlaşmak isteyenlere müjde!
Türkiye’deki en büyük çay zinciri TeaShop’tan geldi. Sencha Yeşil Çayı, Ceylon Siyah Çayı, Vanilya Rooibos, Portakal Kabuğu, Limonotu ve Siyah Üzüm çekirdeğinden hazırlanan yumuşak içimiyle damakta vanilya ve meyvemsi tatlar bırakan Tea for Sunbath, cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak bronzlaşmayı kolaylaştırıyor.
 
Yaz döneminin olmazsa olmazı kalıcı bronzluk için çok sayıda alternatif yöntem mevcut. Ancak güneşle dost kalarak bronzlaşabilmek çok önemli. TeaShop şimdi de bir ilke daha imzasını atarak; güneşlenirken hem keyifle içilecek hem de eşsiz tadıyla damaklarda iz bırakacak Tea for Sunbath ile yepyeni bir kalıcı bronzluk deneyimi sunuyor. Tea for Sunbath’in farklı formları, tatil hazırlıklarında güneşlenmenin vazgeçilmez eşlikçisi olarak şimdiden yerini aldı bile. Hem %100 pamuktan müslin poşet hem de Nespresso uyumlu kapsül formunda 30 saniyede kolayca hazırlanan Tea for Sunbath, ister sıcak ister soğuk çay olarak tüketilebiliyor.
 
Çok sayıda şifalı çayın harmanlanmasıyla hazırlanan Tea for Sunbath dünyada bir ilk. Tea for Sunbath’ın bileşimindeki siyah çayda bulunan tanninler doğal bronzlaşmayı sağlarken, sağlıklı hayatın en büyük destekçisi antioksidan etkisi cildin doğal yapısının da korunmasına yardımcı oluyor. Portakalda yüksek oranda bulunan ve ciltte koruma özelliği taşıyan beta-karoten ise çaya ferahlık kazandırıyor. Bitkilerin zengin gücünden referansla hazırlanan ve içeriğindeki Rooibos’un antioksidan gücünün yanı sıra kas rahatlatıcı etkisi de bulunan Tea for Sunbath, bronzlaşırken, aynı zamanda rahatlama sağlayarak keyifli ve lezzetli vakit geçirmeyi garanti ediyor.
 
Tea for Sunbath, günde en az 3 bardak tüketimle 3 günde etkisini gösteriyor ve 3 hafta süreye kadar bronz kalmayı sağlıyor. Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum ve Antalya otellerinin mönüsünde yerini alan bu özel çay, TeaShop mağazalarıyla www.teashop.com.tr online adresinde de satışa sunuldu.


 
Dr. Ayşegül Çoruhlu: “Güneşle dost olmak için bitki çayları bize yardım edecek”
Yaz aylarında uzmanlara en fazla danışılan konuların başında, güneşlenirken cildimize zarar vermeden nasıl bronz bir tene sahip olacağımız geliyor. Dr. Ayşegül Çoruhlu güneşle dost kalarak bunun mümkün olduğunu belirtiyor. “Bronz” kelimesinin hakkını veren cilt rengini sağlamada beta-karotenlerin etkisine dikkat çeken Çoruhlu; “Beta karoten içerdiği yüksek antioksidan etkisiyle cildi korur. Yeşil çay içeriğinde de bulunan kateşinler ise zararlı UV ışınlarına karşı bilinen en güçlü koruyucudur. Ayrıca doğal bronzlaşmanın en büyük destekçisi üzüm çekirdeğindeki resveratrol, ciltteki istenmeyen kılcal damarları da azaltır ve dolaşımı düzenler.” diyor ve ekliyor: “Güneşle dost olmak için bitki çayları bize yardım edecek. Hem doğal güneşleneceğiz hem cildimizi koruyacağız. Akıllı güneşlenmek için özel bitkilerden harmanlanmış çayların koruyuculuğuna güveniyorum.”
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI