Ana SayfaGüzellikSivrisinek Savaşına En Doğal Çözüm: Radika Aromaterapi

Sivrisinek Savaşına En Doğal Çözüm: Radika Aromaterapi

Radika Aromaterapi, yaz dönemlerinin en büyük sorunlarından sivrisinek – böcek ısırığı ve zehirlemelerine Amerika Çevre Federasyonu onaylı Citronella koleksiyonuyla savaş açıyor. İnsan vücuduna zararı bulunmayan, katkısız ürünlerle hazırlanan Citronella koleksiyonu sivrisineklerden zehirlenmeden kurtulmanın ve sinek – böcek ısırıklarını iyileştirmenin en doğal yolunu; vücut spreyi, ortam spreyi ve mum aracılığıyla sağlıyor.

Yaz aylarında en çok şikayet edilen konuların başında gelen sinek, böcek ısırıkları için çok sayıda alternatif kovucu ürün mevcut. Fakat bu ürünlerin içeriğinde bulunan; DEET, p -mentan-3,8-diol, Picaridin, IR3535 maddeleri cilde uygulandığında ya da bulunulan ortama bırakıldığında insan vücuduna büyük zarar etkisi bulunuyor. Tamamı toksik maddelerden oluşan bu sinek – böcek kovucular, dozu ayarlanamadığında, özellikle çocuklar bazında, zehirlenme riski taşıyor.

Amerika Çevre Federasyonu’ndan onaylı: Doğal Sinek & Böcek Kovucu Citronella Koleksiyonu

Tüm ürün gamında katkısız, doğal aromaterapi seçenekleri sunan Radika Aromaterapi, sinek ve böceklere de katkısız, onların hiç sevmediği doğal kokulardan oluşan Citronella koleksiyonuyla savaş açıyor. Vücut spreyi, ortam spreyi ve %100 doğal balmumundan

Oluşan Citronella koleksiyonu; sivrisineklerin, haşerelerin en sevmediği, uzaklaştığı kokulardan olan ve onları kaçıran; citronella, karanfil yağı, kekik yağı, limon çimi, sedir, okaliptus ve nane uçucu yağlarından hazırlanıyor.

 

Citronella koleksiyonu içeriğinde bulunan E vitamini, hint ve neem yağları da hem kokularıyla haşereleri uzak tutuyor hem de antioksidan özellikleriyle cildi korumaya, meydana gelen sinek – böcek ısırıklarını tedavi etmeye katkı sağlıyor. Özellikle kaşıntıyı gideren ve kaşıntı sonrası enfeksiyonunu yok eden koleksiyon, ciddi yara oluşumlarını da engelliyor. Ayrıca koleksiyonda bulunan lavanta ve ıtır hidrolatları ise kokularıyla sinekleri kaçırırken aynı zamanda cilde ferahlık kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI