Ana SayfaModaDivarese İle Egzotik Yolculuk

Divarese İle Egzotik Yolculuk

Her Adımda Renk Etkisi

 

Doğadan esinlenen kroko dokulu ve yılan derisi detaylı sneaker’lar, Divarese kadınının egzotik stil yolculuğuna sezon boyunca eşlik ediyor. Siyah, lacivert ve kiremit renkleriyle süet sneaker’lar, sezonun konforlu oyuncuları olarak öne çıkıyor.

 

Liladan hakiye, kırmızıdan turuncuya espadriller, süet terlik ve sandaletler güneş ışığının pozitif enerjisini sezonun dinamik tavrına yansıtıyor.

 

İlkbaharın enerjik ruhunu stiline taşımaya hazırlanan Divarese kadını, etki alanını genişleten zincir aksesuarlı terlik ve sandaletleri yakın markaja alıyor. Kemerli ve parlak taş detaylı alternatifleriyle kare burunlu sandaletler, gold ve metalik renkleriyle topuklular, en özel anlarda stil dozunu yükseltiyor. Pvc detaylı, leopar desenli stiletto ve yılan derisi desenli sandaletler ise büyüleyici tropik etkisini adımlara taşıyor.

 

Yüksek kalite anlayışını feminen tasarımlar ve sezonun hit renkleriyle buluşturan Divarese çanta koleksiyonunda, askı detaylarıyla farklılaşan deri çantalar, süet hobolar, asimetrik formlar, kemik aksesuarlar ve hasır dokular modern aksesuar trendlerini günlük stile taşıyor. 

 

Yeni sezona, gün ışığının pozitif enerjisinden ve yazın canlı renklerinden ilham alan Divarese’nin rafine ve konforlu İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu ile adım atmak için Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarına davetlisiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI