Ana SayfaYaşamEylül bebeklerinin karakter analizi

Eylül bebeklerinin karakter analizi

Soğuk kış günlerini, aşırı sıcak yaz günlerini, şimşek fırtınalarını anne karnında korunaklı bir şekilde atlatan bebeğiniz Eylül’de doğacaksa genel olarak iyi huylu, duygulu, duyarlı ve sakin görünecek. Dahasını merak ediyorsanız işte gün gün Eylül bebeklerinin karakter analizi.

2 Eylül’den itibaren doğan bebekler adalet kavramı güçlü, düşüncelerinde eşitlikçi, mantıklı ve egosunun zedelendiği durumlarda değil her durumda haksızlığa dayanamayan, objektif görüşlü bireyler olacak. Onların başkaları tarafından sevilip sayılması en önemli özellikleri.

5 Eylül’den itibaren doğan bebekler ilerleyen dönemlerde aşkı ayakları yere basar biçimde yaşayan, sade görünüşleriyle sevecen, saygın, kalıcı ilişkiler kurma eğiliminde olacaklar. 

4-14 Eylül arasında doğan bebekler dolunay çocukları olacağı için sonuç odaklılar. Özellikle 9 Eylül doğumlular bir işi, ilişkiyi finale götürmeden bırakmazlar. Duygusal ve ajitasyona eğilimli, sorunları büyütmek yerine çözme çabasında olan dolunay çocukları sürekliliğe, sağlam ilişkilere ve kalıcı değerlere son derece önem verecekler. Yaşamları boyunca önemli, güçlü kişilerden destek alma konusunda yetenekli davranabilirler. Hastalıklarla ve kötü alışkanlıklarla baş etmekte ustalaşacakları için bu doğrultuda meslekler seçebilir, şifacı olabilirler. 

9 Eylül’de 16.derece Balık burcunda dolunay gerçekleşecek. 4-14 Eylül arasında varlığını hissedeceğimiz dolunay sert etkiler taşımıyor. Her ne kadar duygusallığın dozu artsa ve ajitasyon eğilimi yükselse de sorunların çözümüne katkıda bulunacak dolunay süreklilik, sağlamlık, kalıcılık getirecek. Önemli kişilerin desteğini alarak ilerleyebileceğiz. Hastalıklar ve özgürlüklerin kısıtlanmasını çağrıştıran sorunları bitirme gücü olan dolunayı iyi değerlendirmeli, bunun için de doğum haritanızı öğrenmelisiniz. 

13 Eylül’den itibaren savaşçı Mars Yay burcuna yerleşerek, gezip görmeyi, eğitim almayı, yurt dışı seyahatleri ve ticareti seven bireylerin Dünya’ya gelmesine katkıda bulunacak. 13 Eylül ve sonrasında doğan bebeklerin eğitime her şeyden daha fazla önem vermeleri olağan. Güneş’in de bilgiyi alma ve işleme eğilimi düşünülünce bir şekilde öğretmen ve bilge kişilikler ortaya çıkabilir.

23 Eylül’den itibaren Güneş Terazi burcuna yerleşerek ortaklıklara ve yakınlıklara karşı duyarlı, adil, objektif, sosyalleşme eğilimi yüksek, ilişki içinde olmayı seven ve nezaket, şıklık en önemli özelliklerinden sayılabilecek bireyleri destekleyecek. 

Ve maalesef 23 Eylül Plüton’un Oğlak burcunda durağanlaştığı gün. Otoritelerle ve kariyer yaşamında sorunları büyük bireyler işte tam bugün doğabilir. Bu etki ertesi gün düzeleceğinden kritik günün 23 Eylül olduğunu söyleyebilirim. 

24 Eylül de 1.derece Terazi burcunda yeniay doğuyor. Yeniaylar yenilik getirir. Yeniay bebekleri ise yenilikler yapma eğiliminde olurlar. Rutinden ve sıkıcı aynılıktan nefret ederler. 19-29 Eylül arasında doğan bebeklerin yenilik yapma hevesi, sık sık yeni danışmanlar, ortaklar ve eşler bulma, yakınlarının hayatlarını güzelleştirecek dokunuşlarla yenileme özelliği dikkat çekecek.

Eylül’ün en hoş günü ise 25 Eylül! Jüpiter-Uranüs arasındaki olumlu açı bütün bir yılı etkileyecek kuvvette; yenilik, sürpriz, hediye, değişim ve ilerleme olasılığı sunuyor.  O gün doğan bebekler ise hayatları boyunca sevindiren sürprizler, yenilikler, değişiklikler yaşayacaklar. 

27 Eylül’de Merkür, Akrep burcuna geçerek, derin bir düşünce yapısını, başkalarının kaynaklarından yararlanma fikrini öne çıkaran etkisini o gün doğan bebeğinize aktaracak. Çok düşünen, az konuşan, sırdaş bireyler tamda bu dönemde doğacaklar. 

29 Eylül’de Venüs, kendi doğal alanına, Terazi burcuna yerleşiyor.  Estetik zevki yüksek, diplomatik davranışlarda ustad, iyi ilişkiler kurabilecek bir bebek istiyorsanız 29 Eylül bebeği tam da bu kıvamda doğabilir. Sırdaş, eğitime meraklı, bilge ve diplomatik bir çocuğa sahip olmayı kim istemez!

Birlikte uzun yıllar geçirmenizi, sağlıklı, mutlu hissetmenizi dilerim. 

SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

Su Karakuş`un önceki yazıları:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI