Ana SayfaGüzellikKate Hudson’ın Enerjisinin Ardındaki Güzellik ve Egzersiz Sırları

Kate Hudson’ın Enerjisinin Ardındaki Güzellik ve Egzersiz Sırları

Romantik komedilerin vazgeçilmez yıldızı Kate Hudson; yıllardır sadece güzelliği ve stiliyle değil, yüksek enerjisiyle de favorimiz. 2013 yılından beri kendisine ait Fabletics adlı başarılı bir spor giyim markası da olan 41 yaşındaki 3 çocuk annesi Hudson’ın bu enerjisinin kaynağı ne? Sizin için araştırdık! 

Kullanışlı ürünleri seviyor 

Hudson; Egyptian Magic All Purpose Skin Cream’in büyük bir hayranı. 14 yıl önce keşfettiğini söylediği bu ürünü hem cildine hem de saçlarına kullandığını söylüyor. 

Diyete hayır!

Yemek yemeyi çok sevdiğini ve Food Network fanı olduğunu söyleyen Kate Hudson; belli bir diyete uymuyor ancak dengeyi sağlamak için kalori hesabı yaptığını söylüyor. İstediği şeyi yiyor ancak bir sonraki öğünü az kaloride alarak dengeliyor. 

Yüz masajına güveniyor 

"Yüz masajının hafife alındığını düşünüyorum. Vücudumuza masaj yapıyoruz ama yüzümün de buna ihtiyacı var." 

Ayrıca özel cilt bakım rutinlerini mavi ay dönemlerinde gerçekleştiriyor çünkü daha etkili olduğunu düşünüyor!

Cildini sadece bir kez yıkıyor 

“Günde sadece bir kez yüzümü yıkarım. Bundan daha fazlası olursa cildinizdeki doğal nemi yok edersiniz." 

Güzellik mantrası 

"Benim için güzellik içten başlayıp dışa yansıyan bir şey. Bence bu konuda ilk adım stresi yönetmek çünkü stresli olduğumuzda bu dışa yansıyor. Benim için güzellik ritüeli; mental ve fiziksel sağlık ve eğlenceli şeyler demek. 

"Az çoktur"un hayranıyım. Eğer büyük bir etkinliğe gidiyorsam güzellik konusunda denemekten, risk almaktan ve vahşi olmaktan hoşlanıyorum. Ama normal günlerde doğal makyaj seviyorum. Lekeleri ya da renk eşitsizliklerini kapamak gibi. CC krem, lip gloss, bronzer ve maskara işimi görüyor." 

Hudson, stresi yönetmek için kısa süreli de olsa meditasyon öneriyor. 

Yoga önemli 

"Yoga benim hamilelik sürecimi destekleyen en büyük etkenlerden biriydi” diyen Hudson; şimdi haftalık fitness rutinine kısa bir süreliğine sıcak yoga da ekliyor. 

Süreye takılmayın 

Sürenin çok da önemli olmadığını söyleyen Kate Hudson; “İnsanlar 2 buçuk saat spor yapmaları gerektiğini düşünüyor ancak 20 dakika da olabilir 40 dakika da olabilir.  

Ayrıca Hudson şunu belirtmeden geçmiyor "Bir sporu iki hafta yapıp sonra 1 hafta mola verip 3 gün daha yapıp 'neden sonuçları göremiyorum?' diyenleri anlayamıyorum. Hayattaki her şey gibi bunda da düzenli devam etmek zorundasın! "

Sporda değişim onun “sabit”i 

Her zaman aktif kişiliğiyle bilinen Kate Hudson; 19 yaşından beri spor yapıyor. Haftada 5 gün spor yapan yıldızın; Pilates, koşu, hiking, dans, bisiklet, bootcamp, yoga yaptıklarından sadece bir kaçı. 

"Rutinimi değiştiriyorum. Görünüşümü değiştiriyorum. Fikrimi değiştiriyorum," diyen Hudson ekliyor; "Tracy Anderson da yapıyorum Body by Simone da. Her şeyi yapıyorum! Vücudum hareket ettikçe sürekli adapte oluyor." Vücudunu sıkı bir forma sokmak istediğinde ise pilatese odaklanıyor. Ayrıca pole dance yani direk dansının da vücut için harika olduğunu belirtiyor. 

Ünlülerin spor hocası olan Tracy Anderson’ın önerilerine buradan ulaşabilirsiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI