Ana SayfaTeknolojiTatilde Yanınıza Almanız Gereken 5 Teknolojik Aksesuar

Tatilde Yanınıza Almanız Gereken 5 Teknolojik Aksesuar

Tatil keyfinizi katlamakla kalmayıp, olası aksilikleri önlemek için bu teknolojik aletleri yanınıza almayı unutmayın! İşte tatilde yanınıza almanız gereken 5 teknolojik aksesuar…

Taşınabilir Powerbank

Tam hayallerinizdeki kareyi çekecekken, telefonunuzun şarjının bitmesini istemezsiniz değil mi?

Neyse ki Powerbank’lar imdadımıza yetişiyor. Her türlü akıllı cep telefonunu, akıllı saat, adım sayar, diz üstü bilgisayar, tablet ile kameraları şarj edebilen cihazlar, taşınabilirliği ve ekonomik olmalarıyla oldukça avantajlı.

Gürültü Önleyici Kulaklık

Yolculuklarda ya da seyahat ettiğiniz yerde istemediğiniz gürültüleri engellemek mümkün. Gürültü önleyici (noise-cancelling) kulaklıklar, gürültü kirliliği konusunda tatil boyunca imdadınıza yetişecek. 

USB Dönüştürücü Kablo

Hem USB bağlantısı sağlayarak görüntü aktarımı yapmak hem de cihazınızı şarj edebilmek kablo karmaşası olmadan da mümkün. Tatilde ölümsüzleştirdiğiniz anları başkasına aktarabilmek ve bunu yaparken şarj sorunu yaşamamak için USB-C – Lightning kablosu edinmelisiniz.

Araç Şarjı ve Araç Bulucu

Yabancısı olduğunuz bir yerde tatil sırasında aracın yerini bulamamanız tatil keyfinize gölge düşebilir. Neyse ki araç bulucu sistemler sayesinde akıllı telefonunuzda bulunan uygulama üzerinden aracınızın nerede olduğunu anında öğrenebilirsiniz. Üstelik telefonunuzdaki şarkıları Bluetooth ile aracın ses sistemine yönlendirerek kesintisiz müzik keyfi yaşayabilir; eller serbest modu özelliğiyle direksiyonu bırakmadan güvenli bir şekilde telefon görüşmesi yapabilir ve cihazlarınızı şarj edebilirsiniz.

Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Tatil köyünde, sahilde ve benzer dış mekânlarda kullanabileceğiniz taşınabilir hoparlörler, müzik dinleme sürecinin kesintisiz devam etmesini mümkün kılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI