Ana SayfaYaşamGame Of Thrones 7. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Game Of Thrones 7. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Game of Thrones 6. sezonunu öyle bir bitirdi ki 7. sezon ne zaman gelecek diye heyecanlanmaya başladık bile. Tüm sezonlar arasında 6. sezon 9. ve 10. bölümler şu anda imdb’de puanı en yüksek olan bölümler arasındaki yerini aldı. 6. sezon final bölümünde pekçok merak edilen konu da cevaplandı. Ama bu cevaplar tabii ki yeni sorular doğurdu. Bu da yeni sezonun merakını biraz daha arttırdı. Spoiler olmaması için buraya detayları yazmıyoruz, fakat hala izlemediyseniz final bölümünü ilk fırsatta izlemenizi tavsiye ederiz.

Şimdi gelelim Game of Thrones 7. sezonun ne zaman başlayacağına… Tahmin edersiniz ki HBO resmi açıklamayı sezon finallerinden hemen sonra yapmıyor, fakat 7. sezonun 2017’nin bahar aylarında olacağı konuşulanlar arasında. Yani bu da yeni sezon için bir sene daha bekleyeceğimiz anlamına geliyor. Diğer bir dedikodu ise dizinin 8. sezonun da çekileceği üzerine ama bununla da ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı. 

The Hollywood Reporter’ın geçen hafta yayınladığı yazıda Peter Dinklage (Tyron Lannistor), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister)’ın 7. sezonda bölüm başına 500.000 dolar için anlaştığını açıklamıştı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI