Ana SayfaGüzellikGarnier İle Yeni Yıla Parlak Ve Aydınlık Bir Başlangıca Hazır Mısın?

Garnier İle Yeni Yıla Parlak Ve Aydınlık Bir Başlangıca Hazır Mısın?

Yeni yıla parlak ve aydınlık bir ciltle merhaba de!
 
Cilt bakım dünyasının yükselen trendi serumlar, yeni yılda da bakım rutinimizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yılın her gününe parlak ve aydınlık bir ciltle başlamak isteyenler; Garnier’in mükemmel cilt serumlarını tercih ediyor!
 
Güzel bir cilt, parlak bir cilt diyenler; 2022’de Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum’u cilt bakım rutininin değişilmezi yapıyor. Toplamda %3,5 oranındaki Niasinamid, C Vitamini* ve Salisilik Asit içeren Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum, 3 günde eşitlenmiş ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlarken 6 günde koyu leke görünümünü azaltıyor. Vegan** formüle sahip serum; antioksidan ve parlaklık verici özellikleriyle bilinen limon özü içeriyor!
 
Garnier Hyaluronik Aloe Nemle Dolgunlaştıran Süper Serum ise yeni yılda tek kullanımda neme doymuş ve daha yumuşak bir cildin anahtarını sunuyor! Toplamda %3 oranında Gliserin, Hyaluronik Asit ve Aloe Vera içeren, vegan formüle** sahip ürün ile anında daha pürüzsüz, yumuşak ve daha sıkı görünen; 1 ay kullanım sonrasında ise daha canlı ve sağlıklı görünen bir cilt mümkün! Cilt serumunu uygulamadan önce yüzünüzü temizleyiciyle yıkayabilir, temiz cilde nemlendiriciden önce uygulanan serumları sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Bir tam dolum damlalığı cildinize uygulayabilir, bu sırada cildinize nazikçe masaj yapabilirsiniz.
 
Garnier cilt bakım maskeleriyle yeni yılda günlük cilt bakımına eşlik ediyor!
 
Solgun ciltler için ideal Garnier C Vitamini Parlaklık Verici Kağıt Yüz Maskesi, C vitamini ve hyaluronik asit içeren formülüyle cilde yıl boyunca parlak bir görünüm veriyor. Bir şişe serum miktarına*** eşdeğer formülü sayesinde cildi ihtiyacı olan neme kavuşturan ürün; kolay uygulanıyor, rahatça hareket etme imkanı tanıyor. Garnier C Vitamini Parlaklık Verici Kağıt Yüz Maskesi uygulandıktan 15 dakika sonra cilt parlak bir görünüm kazanıyor.
 
Portakal suyu ve hyaluronik asit içeren Garnier Göz Altı Torbalarına Karşı Kağıt Göz Maskesi, göz altı torbalarının ve koyu halkaların görünümünü azaltıyor. -4 derece serinletici etkisiyle 15 dakika içinde sonuç veriyor. Kuru dudaklar için geliştirilmiş yeni Dudak Nemlendirici Bakım Maskesi ise kiraz ve panthenol ile zenginleştirilmiş formülüyle kuru dudaklara aradıkları bakımı sunuyor. Vegan içerikli ürün, yeni yılda dudak bakımının değişilmezi oluyor. Maskeleri yüzünüze dikkatlice yerleştirebilir, 15 dakika bekledikten sonra çıkarabilirsiniz. Kalan miktarı yüzünüze ve boynunuza hafif hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
 
 
 
Yılbaşı makyajını Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile çıkar!
Eğlenceli ama bir o kadar da yorucu geçen yılbaşı partisinin ardından makyajınızı temizlemeyi unutmayın. Kusursuz cilt temizliği sunan Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, bu yıl da kadınların makyajlarını çıkarmada en büyük yardımcısı oluyor. Suya dayanıklı makyajlar için geliştirilen Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, makyajı temizlerken cildi arındırıyor ve rahatlatıyor. Güzellik tutkunları, yüz, göz ve dudak makyajını Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile üşenmeden çıkarıyor. Tek pamukla makyajın %96’sını çıkaran ürün, argan yağı içeren formülüyle tüm makyajı mıknatıs gibi çekiyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olan Garnier Çift Fazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu’nu nazikçe çalkaladıktan sonra yüzünüze, gözlerinize ve dudaklarınıza bir pamuk yardımıyla ovalamadan uygulayabilirsiniz.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI