Ana SayfaYaşamGezlong`dan Türkbükü`nde tatil fırsatı

Gezlong`dan Türkbükü`nde tatil fırsatı

Türkiye`nin üyelere özel, ilk lüks online seyahat kulübü Gezlong bu hafta Bodrum Türkbükü`nün en güzel butik otellerinden biri olan Ada Otel`de muhteşem bir tatil fırsatı sunuyor. 

Otantik tarzda döşenmiş 14 odası olan Ada Otel`in fırsatını yakalayarak lüksünüzden vazgeçmeden çok daha ucuza tatil yapabilirsiniz. Rezervasyonu yapmak istediğiniz tarihlerin uygun olup olmadığını da görebileceğiniz fırsatta Gezlong ekibinin otel hakkındaki yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Otel hakkında:

Otantik tarzda döşenmiş 14 odadan oluşan bir butik otel Ada Otel için en önemli unsur, misafirlerinin memnun bir şekilde ayrılmaları. Odalarında Türkbükü manzarası olmasının yanında, suitlerinde de havuz barındıran Ada Hotel, her tür VIP isteklerinizi Ada Concierge aracılığıyla karşılamaya hazır. Playstation, hamam, power jakuzi, geniş CD ve film arşivi, özel şarap koleksiyonu gibi özelliklerle görmeden farkını yaşayamayacağınız bir deneyimin kapılarını misafirlerine aralıyor. Dizaynı ile beğeni toplayan suitlerde kendi misafirlerinizi ağırlayabilir hatta sıcak yaz günlerinde eğlenmek için partiler de düzenleyebilirsiniz.

Fırsatı yakalamak için hemen www.gezlong.com `a tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI