Ana SayfaAstrolojiHaziran 2022'de Kendinizi İki Retro Ve Bir Süper Dolunay İçin Hazırlayın

Haziran 2022’de Kendinizi İki Retro Ve Bir Süper Dolunay İçin Hazırlayın

Haziran başı, yazın gayri resmi başlangıcıdır. Sezon 21 Haziran’da resmen başlarken, 30 dereceye yakın havanın hızlı akışı, plaj sandalyelerini çekip geri adım atma zamanının geldiğini bize bildirir.
 
3 Haziran’da Merkür gerilemesi sona ereceği için evren bize iyi bir neden verip bize kısa bir süreliğine de olsa nefes alma şansı tanıyor.
 
Bu ay, önümüzdeki dört haftanın ötesinde kalıcı bir etkisi olacak birkaç önemli astrolojik olay getiriyor. Göreceğimiz iki retro, süper dolunay, duygusal Yengeç burcunda yeni ay ve yaklaşan yaz gündönümü ile bu Haziran, küresel değişim için kendimizle tokalaşmamızı ve bazı kişisel dönüşümler için hazırlanmamızı gerektiriyor.
 
En az sevdiğimiz kozmik olay Merkür retrosu İkizler mevsiminde erken sona ererken, karışıklık zamanından arta kalan ateşlerin tamamen sönmesi biraz zaman alacaktır. Katı kurallı büyükbaba gezegeni Satürn, 4 Haziran’da Kova’ya giriyor. Kova genellikle zodyakın toplum fikirli idealisti olarak sabitlendiğinden, doğuştan gelen, daha iyi olanın lehine kuralları çiğneme arzusu, Satürn’ün oynamayı sevdiği gibi teste tabi tutulacak. 
 
İster Roe v. Wade’in devrilmesi, isterse Amerika’daki trajik silahlı şiddet olsun, şimdiden büyük toplumsal altüst oluşlara tanık olduk. Kova burcundaki bir Satürn, değişimi hayata geçirmek için yaratıcı ve mantıklı yollar bulmamızı ister.
 
Plüton Nisan ayının sonundan bu yana Oğlak burcunda geri harekette ama etkileri hala hissedilebiliyor. Doğuştan liderler, on iki burcun keçisi, hükümet gibi kurumları temsil ederken, yeraltı gezegeni derin bir dönüşüm getirir. Başlangıçta yıkım ve kargaşa gibi görünse de, Plüton yeni bir şey, daha iyi bir şey inşa etmek için işleri bozar.
 
14 Haziran, bize büyük hayaller kurma ve spontane olma fırsatı veren Yay burcundaki süper dolunayın girişini işaret ediyor. En derin arzularınızı tezahür ettirmek için göksel gezegenin gücünü kullanın.
 
21 Haziran, uzun zamandır beklenen yaz gündönümünü getiriyor. Yılın en uzun günü, ister kişisel bakım ve güneşlenmek (SPF ile) olsun, isterse bir arkadaş çemberinin ortasında tüm gece dans etmek olsun, bazı yaz ortası ritüellerinin tadını çıkarmamız için bize yalvarıyor.
 
Yengeç burcundaki 28 Haziran yeni ayı, yengeç tamamen evcil olmakla ilgili olduğu için kabuğumuza geri çekilmemize neden olabilir. Evinizi yeni sezona hazırlamak ve değiştirmek için bu zamanı ayın sonunda kullanın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI