Ana SayfaErkek ModasıHemington.com.tr İle Moda Kapınızda

Hemington.com.tr İle Moda Kapınızda

Hemington,e-ticaret sitesi üzerinden “Moda Kapıda” uygulamasıyla müşterilerine evlerinde keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor. www.hemington.com.tr’den “Moda Kapıda” seçeneğiyle farklı beden ve kombinleri deneme ayrıcalığı yaşatan bu deneyim tüketicilere ev konforunda seçim yapma rahatlığı sağlıyor.

 

Satın aldığınız ürünün küçük ve büyük bedeni de kapınızda…

Hemington.com.tr web sitesinden 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere özel uzman satış danışmanları atanıyor. Uzman satış danışmanı, teslimat için gün ve saat randevusu oluşturuyor. Oluşturulan randevu kapsamında ürün teslimatı uzman satış danışmanı tarafından gerçekleştiriyor. Satın alınan ürünün bir küçük ve bir büyük bedenini, hatta kombin önerileriyle adresinize getirilerek üzerinize olan bedene karar vermenize olanak sağlıyor. Uygun bulunmadığı durumda ise o an anında iade fırsatı sunuyor. Karar veremediğiniz takdirde ise süresiz iade ve değişim seçeneği bulunuyor.

 

Covid-19 virüsüne karşı Hemington.com.tr güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor

Hemingtone-ticaret sitesinde Covid-19 virüsü içintüm gerekli önlemler alınarak hizmete devam ediliyor.

Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan tamamen bilimsel veriler ışığında ve sürdürülebilir uygulama prensipleri doğrultusunda hijyen uygulamaları gerçekleştiriliyor. Online alışveriş sitesinde satılan tüm ürünler kargoya verilmeden önce sağlığa zararsız hidrojen peroksit formül ve 120 derece buhar püskürtülerek dezenfekte ediliyor ve sonrasında paketleniyor. Akabinde ürünün bulunduğu kutu, el değmemiş tek kullanımlık poşete, temas etmeyecek şekilde konuluyor. Bu uygulama ile ürün dezenfekte edildikten sonra, ürün kutusu da dahil olmak üzere el değmeden müşterilere ulaştırılıyor. E-ticaret sitesi üzerinden gelen iadelerise tekrar satışa sunulmadan önce aynı işlemden geçirilerek dezenfekte ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI