Ana SayfaYaşamParmak uzunluğuna göre karakter analizi

Parmak uzunluğuna göre karakter analizi

Kişiliğimiz hakkında ipuçları veren birçok değişik yöntem var. Bunlardan bir tanesi de parmaklarımız. Parmaklarımızın uzunluğu şaşırtıcı bir şekilde karakterimiz hakkında bizi bilgilendiriyor. İşaret parmağımız, orta parmağımız ve yüzük parmağımız arasındaki uzunluk farkları karakterimiz hakkında bize ipuçları veriyor. Sizde parmaklarınızın karakteriniz hakkında ne dediğini merak ediyorsanız sol elinizi kaldırın ve incelemeye başlayın.
Eğer ki yüzük parmağı işaret parmağınızdan daha uzun ise; cazibe sahibi ve çekici bir kişiliğe sahipsiniz. Çoğu insanın size karşı koyması çok zor bir durum. Aynı zamanda yaptığınız işe kendinizi adarken, problem çözme yeteneğinizde çok yüksek olur. Yaratıcılığınız ve sergileyici taraflarınız ön planda olduğundan, yazar ve müzisyenlik gibi meslekler size çok uygun. Genelde solak olmakla birlikte hiperaktif olmanız yüksek bir olasılıktır. Kötü özelliğiniz ise çoğu zaman gereğinden fazla agresif olabiliyorsunuz.
Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan kısa ise; en belirgin özelliğiniz kendinize duyduğunuz güven. Kendinize duyduğunuz güvenle işlerinizi tek başınıza halletmeyi seviyorsunuz ancak yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyorsunuz. Güç ve otorite sizin için olmazsa olmaz. Lider ruhlu bir kişi olmanızın yanı sıra hakkınızı savunma konusunda çok iyisiniz. Genelde kadınlarda görülen bu el tipi ev dekore etmede çok başarılıdır. Kötü özelliğinizi söylemek gerekirse her zaman daha fazlasını isteyen hırslı bir yapıya sahipsiniz ve bu zaman zaman yorulmanıza sebep oluyor.
Yüzük parmağınız ve işaret parmağınızın uzunluğu eşit ise; gerginlikten ve tartışmadan kaçınan bir yapıya sahipsiniz. Orta yolu bulmakta ve sorunları çözümlemekte çok iyi olmanızla beraber sorumluluk sahibi, görev insanı olmanız ve detaycılığınız da ön planda gelmekte. Kötü özelliğiniz olarak gergin ortamları sevemediğiniz için öyle bir durumla karşılaştığınız zaman sağlığınız çok çabuk etkilenebiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI