Ana SayfaRöportajRöportaj: Lajolin Concept

Röportaj: Lajolin Concept

Sizi biraz tanıyabilir miyiz?
Ben Hale Coşkuner. Ablam Ebru Coşkuner ile Lajolin markasının ortaklarıyız. 1999 yılında Bilkent Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldum. Daha sonra Amerika’da UCSD’de Pre-MBA yaptım. Kısa bir süre bankacılık kariyerim oldu, ardından aile şirketimiz olan Kaptan AŞ’de çalışmaya başladım; yaklaşık on yıl kadar aile şirketimizde finans ve operasyonlardan sorumluydum. Ablam Ebru Avcı, üniversite öncesi bir sene İngiltere’de Cambridge Üniversitesinde dil eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra Fransızca ve İngilizce eğitim veren Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünü bitirdi, bir süre sigorta ve bilişim sektörlerinde çalıştı.
 
Kendi markanızı kurma süreci nasıl gelişti?
Küçüklüğümüzden beri hayalimiz olan Lajolin markasını geçen sene Ebru yarattı. Ben de 2014-2016 yılları arasında İstanbul Moda Akademisi’nde eğitim alarak başarıyla mezun oldum ve ortaklığımız başladı.
 
Markanızın ürün yelpazesi nedir?
Yurtdışından tekstil, takı ve ev aksesuarları getiriyoruz. Bu sene elbise üretimimiz başladı, hali hazırda beachwear koleksiyonumuz satışta. 
 
Müşterileriniz ürünlerinize nerelerden ulaşabilirler?
İstanbul, 42 Maslak içindeki Modül İstanbul’da bir modülümüz mevcut ve ürünlerimiz burada satılıyor. Ayrıca internet sitemiz www.lajolin.com ve @lajolin_concept  üzerinden de ürün satışımız mevcut.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI