Ana SayfaYazarlarKadınların Kuaför Sorunsalı

Kadınların Kuaför Sorunsalı

Kuaförün makbulü eve ya da işe yakın olandır, ki bence eve yakın olması daha önemli, haftasonu falan da işe yarasın. Pedikür terlikleriyle ojem bozulmasın diye sokağa çıkan biz kadınlar eve yakın olmasının nimetlerinden böylelikle faydalanabiliriz. İşte ben de bu hevesle 4 yıl önce taşındığım bu muhitte uzun kuaför arayışlarım sonucu tam da perfect matchimi bulmuştum ki ilişkimiz 3 yılın sonunda çatırdamaya başladı. Ee ne demişler, aşkın ömrü üç yıldır. Büyük yatırımlarla renove edilen salon, değişen manikürcüler, çırak boyacılar falan derken son olarak karşı kaldırıma taşınmalarıyla yapılan yatırımı çıkarma amaçlı arttırılan fiyatlara tuz biber olarak ta randevu aldığım halde iki kere randevusuz müşteri benden önce alınınca çektim savaş kalkanlarımı, yani pardon restimi, gelmiyorum bi daha hatta kocamı da yollamıyorum sorry dedim (baya da iyi müşteriyiz hani, saç-baş, manikür-pedikür, boya, kesim-fön derken ikimiz de haftada iki gidiyorduk, büyük kayıp).
 
Tabi hemen yeni bir arayış başladı, birkaç eski çalışan arandı, şimdi nerdesiniz, orası iyi mi gelsem mi derken bi tane içime nerdeyse sinen yer buldum. Onlara da fönümü böyle çek manikürümü böyle yap bi öğretme safhasından sonra geçen gün ne göreyim, benim karşı kaldırıma taşınan  eski kıl kuaför yerine yeni bir kuaför açılmış. Tabi eve daha yakın, haliyle hadi bi deneyim bakalım dedim.
 
Ay denemez olaydım, bu kuaför işi çok önemli arkadaşlar, insanı rezil de eder vezir de. Yaptırdığım da balyaj değil yani, altı üstü bi fön. Onu da çekemiyorsan zaten kuaför olma sen di mi? Tabi ilk fön berbat oldu, saçımı da mıncıklaya mıncıklaya yağlandırdı, yıkatıp baştan çektirdim o sinirle. Ne fırçayı düzgün kullanıyorlar, ne pressi, bence dükkanı kapatsınlar. Ayrıca bu kadar memnuniyetsiz ayrılan müşteriden benim bildiğim para alınmaz, gayet te güzel aldılar valla. Sonuç olarak saçlarımı bugün topladım ve akşama bildiğim kuaföre gidip tekrar yaptırmak suretiyle dünkü İstinye Enjoy kuaföre bir daha never ever, evlerden uzak olsun diyorum.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI