Ana SayfaYaşam10-16 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

10-16 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

Geç gelen yaz tüm hızıyla devam ediyor. Benim de tatil rehavetim devam ediyor. Haftalık yorumlar Cumartesileri görüntülü yayınlanıyor uzmantv.de. Hiç yazmasam diyorum her hafta başında. Fakat benim gibi izlemeyi değil okumayı seven bir avuç insan olasılığını düşününce yazmaya hevesleniyorum. Ekranın kokusu yok ama okumanın tadı bambaşka. 

Venüs gerilemeye devam ediyor. Bu kez bilinçli okurlar ve izleyiciler hazırlıklı. Kızmak, ayrılmak, posta koymak yerine sorgulamayı, aşkın en derinine inmeyi, aniden yüzeye çıkmayı ve bu iniş-çıkışın normalleşme halini anlamaya, benimsemeye çalışıyor.  Fakat ayrılık acısının da abartılı şekilde vurduğu günlerdeyiz. Belki bir miktar inanç, manevi değerler, biraz dua birazda şifa iyileştirici olabilir. Neptün Balık burcunda ne de olsa. 

Kocaman Zodyak kuşağında plansız ve spontan bir gezinti yapalım: Aslandan, balığa, balıktan başak burcuna doğru bakalım istiyorum.  Sonra yine aslan burcuna dönelim. 

11 Ağustos`ta Jüpiter Başak burcuna adım atacak. Kanser gibi ağır ve ölümcül hastalıkların yaygınlaştığı bugünlerde Jüpiter’in her derde deva şanslı elleri sağlık ve iş yaşamımıza dokunacak. Umutluyum. Sağlık konusunda bilmek, öğrenmek şansı bulacağız. Duyarsız kalmayacağını düşündüğüm medya ve devlet halkı eğitecek programlara öncelik verecektir. Çeşitli hastalıkların çaresi bulunurken, iş dünyasınıda parlatacak olan Jüpiter yardımseverliğin ve dürüstlüğün öne çıkacağı bir dönem istiyor. 11 Ağustos`tan itibaren Jüpiteri hayatınıza alıp onu beslemek isterseniz bilin ki tek gıdası erdemli ve yardımlaşma aratan tutumlar. Bunu ona vermezseniz o da size şans vermez. Alıverişi parayla değil iyilikle ve dürüstlükle yapabilirsiniz. Yıllardır aradığınız iyi elemanlar, içten ve yardımlaşmayı öğrenmiş iyi iş arkadaşları hayatınıza katılabilir. Onlarla aranızdaki tek sorun eleştirinin dozunu ayarlayamamak olacak. Bu konuda dikkat edip Jüpiter’i gıdasız bırakmadığınız bir yıl boyunca ekeceğiniz ürünleri gelecek 12 yıl boyunca toplayacaksınız. Her burç Jüpiter’in yeni konumundan ayrı bir alanda yararlanacak. Eğer Jüpiter gerilerken doğduysanız yani kendinize yıldızım düşük, şanssızım diyenlerdenseniz doğum anınızdaki Jüpiter’i aktive etmelisiniz. Bu da ancak Kozmik Sihir çalışmalarıyla olur. Bilgi almak için : astroakademi.com@gmail.com

Şimdi başak burcundan çıkıp, bir önceki burca dönelim. Ormanların kralı aynı zamanda zodyakında kralı olan aslan burcu yeniaya hazırlanıyor. 14 Ağustos`ta Aslan burcunda eski aşkları yeniden karşınıza çıkaracak, bol sürprizli bir yeniay doğacak. 9-19 Ağustos arasında etkili olacak. 

 Venüs, Güneş, Ay’ın kavuştuğu sırada oluşan yeniay sürprizler gezegeni Uranüs’e üçgen ( olumlu), engellerin sert öğretmeni Satürn’e kare( olumsuz) açılarla bağlanıyor.

Bir yandan ödeme ve kayıpların yaratacağı engelle uğraşırken öte yandan liderliğinizi kanıtlayan sürprizler yaşamak, tam sevinirken aşk yaşamında romantizm dolu günlere yelken açmak bu evrenin ruh hali. Umarım değerlendirirsiniz. Venüs yanlış duygulanımlara sebep olsa da olumlu ve şen şakrak bir yeniay yaşayabilirsiniz.

Merkür Başak burcundaki yani doğal alanındaki yolculuğuna devam ederken, eleştirel, detaycı ve zeki bakış açısıyla hayatımıza katkıda bulunacak. Ancak Merkür-Neptün karşıt açısı düşüncelerle hayaller arasında çatışma yaratarak “duygu mu? mantık mı?” dedirtecek. Dolayısıyla istenen 2 durumdan birini seçmeye zorlanacağız. Bütün hafta etkili olacak bu açıdan zarar görmeden çıkabilmek için önemli kararları gelecek haftaya ertelemek de ve mantığı değil hayalleri parlatmakta ama adım atmamakta yarar var. 

Gökyüzü genel olarak keyifli ve neşeli. Yararlanacağınız bir hafta dilerim.

Su Karakuş

10-16 Ağustos haftası burç yorumlarınız için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI