Ana SayfaYaşamRegnum Carya Golf&Spa Resort Dünyanın En İyileri Arasında

Regnum Carya Golf&Spa Resort Dünyanın En İyileri Arasında

Antalya Belek’te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort, dijital otel platformu ‘tophotels’ kullanıcıları tarafından, dünyanın en iyi ilk 3 otelinden biri seçildi.

1 milyon metrekarelik alana kurulu ve lüks anlayışına yeni bir boyut getiren otel, Kasım ayında gerçeklelşecek olan G20 zirvesi’nin de merkez oteli olacak.

Öztürk Grup‘un 2014 yılında hizmete sunduğu ve 1 yıl gibi bir kısa bir zamanda Türkiye ve Akdeniz Çanağı’nın en gözde otellerinden biri olmayı başaran Regnum Carya Golf & Spa Resort, dünyanın en iyi 3 otelinden biri seçildi.

Regnum Carya Golf & Spa Resort içerisinde National Golf ve Carya Golf olmak üzere 2 golf kulubü, FIFA standarlarında futbol sahaları ve tenis kortları bulunduran, en küçüğü 62 metrekareden başlayan odaları, 4800 metrekareye yayılan 2 katlı spa’sı ve dünya mutfağının çeşitli konseptlerini sunan 5 farklı restoranı ile lüks anlayışınızı yeniden yorumluyor.

Kasım Ayı‘nda gerçekleşecek olan G20 Zirvesinde dünya liderlerini ağırlayarak Türkiye’nin tanıtımında aktif rol oynayacak Regnum Carya Golf & Spa Resort, 2014 yılında da booking.com tarafından 9,2 puan ile Mükemmeliyet Sertifikası ile ödüllendirilirken, tripadvisor tarafından da 2015 Yılı Gezginlerin Tercihi Ödülünde En İyi Otel seçildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI