Ana SayfaModaTakım Gücü

Takım Gücü

Aynı deseni iki parçayla aynı anda kullanmak yeni trend! Uzun etekleri dolgu topuklularla destekleyip kombini tamamlayabilirsiniz.

Aksesuar seçiminde kontrast renklerden faydalanın. Kombininiz daha renkli ve daha iç açıcı hale gelecektir.

Nostaljik desenler kullanıyorsanız ayakkabı ve çanta seçiminizi sade parçalardan yana kullanın. Dikkatleri bluz ve eteğinize yöneltin.

Seçenekleriniz sadece eteklerle sınırlı değil. Kısa kesim ferah pantolon veya tulumlar da oldukça rahat bir seçim olacaktır.

Bonus: Koyu renkli bir takım ve şık topuklu ayakkabılar seçip gündüzü geceye bağlayabilirsiniz.

Aynı mantıkla beyaz bir takım gündüz ruhuna uyum sağlamanızı sağlar. İncecik çizgilerle şıklığınıza klasik bir hava verebilirsiniz.

Kare desenler de artık bir arada kullanılıyor. Tek kural var, o da sıkıcı olmamak. Renkli ayakkabı ve aksesuarlar kurtarıcı ve tamamlayıcınız olacak.

Kırmızı ve beyazın ne kadar uyumlu iki renk olduğunu biliyoruz. İşin içine üçüncü bir rengi yumuşak bir şekilde katmak mümkün. Koyu yeşil ve mavi bu renkler için örnek olabilir.

Yaz daha bitmedi. Güneşten korunmak için takımınıza uygun hasır bir şapka idealdir. Açık renkleri tercih edin.

Tatilden yeni döndünüz ve bronz bir cilde sahipsiniz artık. Bronz tene en çok yakışan renkler arasında beyaz, sarı ve nar çiçeği var. En sevdiğiniz rengi seçin ve bronzluğunuzu böyle bir takımla vurgulayın. Bronz makyaj yapmayı da unutmayın.

Bebek mavisi bu yıl oldukça trend bir renk. Sizi masum ve rahat gösterecek bu rengi yine pastel renk aksesuar ve makyajınızla tamamlayın.

Hardal rengi ve toprak tonları her zaman iyi fikirdir. Takımınız açık renkse ayakkabınızı koyulardan seçin. Bağcıklı ve balerin babetler giyerek daha bohem bir havaya bürünebilirsiniz.

Taylor Swift bu trendin ilk akla gelen ismi olabilir. Güzel fiziğini doğru renk ve model iki parçalarla oldukça çekici hale getiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI