Ana SayfaGüzellik2011`in trendi yüz estetiği operasyonları

2011`in trendi yüz estetiği operasyonları

Plastik ve Estetik Cerrahi alanında da değişimlerin yaşanmaya başlandığı 2011 yılında, Prof. Dr. Akın Yücel, ASAPS Amerikan Plastik ve Estetik Cerrahi Kuruluşu’nun araştırmasından hareketle tüm dünyada yüz gençleştirme operasyonlarının ilk sırada yer alacağının bilgisini paylaştı. Prof. Dr. Yücel, botoks, dolgu, silhoutte lift gibi cerrahi olmayan operasyonlar ile karın ve kalça estetiğinin de yine kadınlar tarafından tercih edileceğinin altını çizdi.

Estetik cerrahi dünyasından her geçen gün yeni ve güzel bir haber geliyor. Artık estetik operasyonların tümü kolay, acısız gerçekleşirken, operasyonu geçiren kişi ameliyatı olur olmaz hemen iyileşip gündelik yaşamına kaldığı yerden devam ediyor. 2011 yılında da, trendler her alanda olduğu gibi estetik alanında da değişim gösteriyor. İlk üç ayın geride kaldığı 2011 yılında en popüler olan estetik trendleri neler? Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel ASAPS Amerikan Plastik ve Estetik Cerrahi Kuruluşu’nun araştırmasına dayanarak dünya çapında en popüler operasyonlarını ayrıntıları ile paylaştı.
Prof. Dr. Yücel dünya ekonomisi geliştikçe yüz gerdirme ve yüz gençleştirme operasyonlarının arttığına dikkat çekti. Prof. Dr. Yücel, “Botoks, Dolgu ve Silhoutte Lift gibi bazı cerrahi olmayan operasyonlara da ilgi büyük.  Ancak yüz gençleştirme operasyonları listede birinci sırada yer alıyor ” açıklamasında bulundu. Prof. Dr. Yücel genel olarak dünya çapında kilo alımının fazlalaştığına dikkat çekerek, “Bu durumda çoğu kişi, vücutlarından şikayetçi oluyor ve yağ aldırma, vücut şekillendirme operasyonlarına başvuruyorlar. Yapılan araştırmalar ve tahminler bu dönemde de yine karın ve kalça estetiği ile lipoplasti gibi işlemlerin ön planda olacağını göstermekte” dedi.
Prof. Dr. Yücel, popüler estetik operasyonlar listesinin 3.sırasında ise meme estetiği operasyonlarının olduğunun altını çizdi. Özellikle meme küçültme ve dikleştirme operasyonlarının yeni anneler tarafından tercih edildiğini belirten Prof. Dr. Yücel, liposuction operasyonlarının da ilk sıralarda yer aldığını vurguladı. Prof. Dr. Yücel, “Bu dönemde liposhaping ile ilgili yeni tekniklerle ilgi olacak. Özellikle yağ enjeksiyonları sırasında aktarılan kök hücreler ile ilgili deneysel araştırmaların sayısı giderek artmakta. Kim Kardashian, Jennifer Lopez ve Beyonce gibi isimlerin popüler olması ile birlikte, tüm dünyada dolgun görünümlü kadınlar giderek daha estetik bulunmakta. Bu da estetik operasyonlarda yağ şekillendirme işlemlerinin önemini arttırmakta. Karın germe ve liposuction ile beli inceltirken, yağ enjeksiyonları ya da popo protezleri kullanarak kalçaları daha belirgin hale getiriyoruz.” açıklamasında bulundu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI