Ana SayfaGüzellik2013 Kışının Saç Trendleri

2013 Kışının Saç Trendleri

Bir kıyafeti tamamlayan en kilit detaylardan biri de saçlarınızdır. En önemli aksesuarlarınızdan biri olan saçlarınızı, kış sezonunun trendlerine adapte etmeye başlasanız iyi olur. Kışa girerken saçlarınızın bakımını tamamladıktan sonra şimdi de sıra sezonun trendlerini uygulamaya geldi. Defileler bizi kış sezonunda hangi saç modellerinin beklediklerini 6 ay önceden göstermişti, şimdi ise bunların arasında en çok ön plana çıkanları belirtmenin zamanı geldi.

Kışın soğuk günlerine saçlarınız da adapte oluyor. Kabarık ve doğal dalgalı saçlar bu kış da en kolay uygulanabilecek model. Köpük yardımıyla maşalayacağınız saçları ardından dağıttığınız zaman tam olarak da bu modeli elde edebilirsiniz. Günlük hayatta uygulamak için çok pratik bir model. Hem iş hayatına hem de gece gezmelerinize kolaylıkla adapte edilebilir. 

At kuyruğu yazın yaşadığı yükselişin meyvesini yemeye devam ediyor, tabi birazcık etkisini kaybederek. Sıcaklarda açılan enseler biraz kapanmaya meyilli olsa da sıkı sıkı arkadan yapılmış at kuyruğu bu kış da moda.

Ortadan ayrık saçlar ise altın çağını yaşıyor. Sağdan veya soldan ayrık saçların tahtını sallayan ortadan ayrık saçları mutlaka denemelisiniz. Yeni sezonun en iddialı trendlerinden biri de bu. Saçınızın gerisiyle uğraşmanıza bile gerek yok. Doğal saçları ortadan kesin bir şekilde ayırın ve hazırsınız…

Dağınık saçlar her ne kadar moda olsa da topuzda daha bir derli topluluk ön planda. Sıkıca arkaya toplanan saçlar ensenin biraz üstünde topuz yapılarak elegan bir görünüme sahip olabilirsiniz.  

Kahkül modası da son zamanlarda Hollywood yıldızlarında kendini göstermeye başladı. Bu kış kahküllü saçlar bir hayli ön planda olacak. En son Beyonce`nin uyguladığı kahkül trendiyle siz de zamanda geri gitmeye hazır olun. 

Örgü detayları ise kış aylarında saçlarını hareketlendirmek isteyenler için ideal. Hem çok büyük bir çaba sarfetmeden uygulayabileceğiniz bu örgülerle kış saç trendlerini de yakından takip etmiş olacaksınız.

Son bir iki sezondur revaşta olan saç aksesuarları 2013 kışında da bizimle. Saç bantlarından tokalara bir çok farklı aksesuar ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Ayrıca kışın en önemli aksesuarlarından şapkaları da unutmamak lazım.

2013 kışının saç trendleri bu şekilde… Siz de bu kış ufak dokunuşlarla trendleri yakalayın ve tüm bakışları üzerinize çevirin. Bu kış modasının en güzel avantajı ise bir çok saç modelini fazla yorulmadan kendi kendimize bile yapabilecek olmamız… Şimdi fotogaleriye tıklayarak sezonun saç trendlerini örnekler üzerinden inceleyebilir, nasıl uygulayabileceğiniz hakkında fikir edinebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI