Ana SayfaAstroloji2024 Şubat ayı burç yorumları

2024 Şubat ayı burç yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Şubat ayında iş hayatınızda olumlu bir dönem sizi bekliyor. Finansal konularda daha aktif olabilir, hedeflerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Kariyerinizde yeni fırsatlar doğabilir ve hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda, 9 Şubat’ta Yeni Ay Kova burcunda doğuyor, bu da daha çok çalışacağınızı ve dolayısıyla daha çok kazanacağınızı gösteriyor. Kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. İlişkilerinizi gözden geçirme ve aşk hayatınıza odaklanma zamanı geldi. Bu ayağlığınızı da göz ardı etmeyin. Özellikle sinir sisteminize dikkat edin ve uyku düzeninize özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Şubat, iş hayatınız için önemli bir dönem. Yeni bir iş teklifi alabilir ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Jüpiter’in desteğiyle, uygun fırsatları değerlendirebilirsiniz. 9 Şubat’ta Yeni Ay, Kova burcunda doğacak, bu da iş hayatınızda faydalı olabilecek kişilerle tanışabileceğinizi gösteriyor. Beklenmedik bir aşka hazır olun. 24 Şubat’ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşecek, bu nedenle duygusal konuşmalar yapmamaya özen gösterin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu ay, zeki insanlardan etkileneceksiniz. Yaratıcı alanlarda başarılı işlere imza atacak ve çevrenizle uyum içinde olmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle enerjinizi birleştireceksiniz. 9 Şubat’ta Yeni Ay, Kova burcunda doğacak. Bu dönemde akademik kariyerinizi geliştirmek veya eğitiminizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle birlikte kazanç elde edebilirsiniz. 24 Şubat’ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşecek. Duygusal konulara daha hassas yaklaşmalısınız. Kendinizi aşırı zorlamamaya dikkat edin.

Yenge ve Yükselen Yengeç

Bu ay kariyeriniz ön planda olacak. Hedefleriniz netleşiyor bu nedenle finansal durumunuzla duygularınızı dengelemelisiniz. Partnerinize olan tutumunuz, onu incitebilir. Şubat ayı sizin için duygusal olarak talepkar bir dönem. 9 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeni Ay ve 24 Şubat’ta gerçekleşecek Dolunay, kişisel takıntılarınıza dikkat etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Yeni deneyimlere hazırlıklı olmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu ay hedeflerinize odaklanırken kontrolü elden bırakmayın. Sevdiğiniz kişiye hoşgörülü olun, ancak özgürlüğünüzden de ödün vermeyin. Sosyal çevrenizi genişletirken, yeteneklerinizi kullanacaksınız. Tutkularınız ön plana çıkacak. Plüton size ilham verecek. 9 Şubat’ta Kova burcunda doğacak olan Yeni Ay ve 24 Şubat’ta gerçekleşecek olan Dolunay’a dikkat edin. Vücudunuzu soğuktan korumayı unutmayın.

Başak ve Yükselen Başak

Bilmediğiniz konuları araştırarak enerjinizi yoğunlaştıracaksınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilirsiniz ve gelir kaynaklarınız artabilir. Satürn’ün karşıt evinizde ilerlerken alışkanlıklarınıza dikkat etmeli, ihmal ettiğiniz ilişkilere odaklanmalısınız. Plüton’un sağlık evinizde ilerlemesiyle yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. 9 Şubat’ta Yeni Ay’ın, iç dünyanızı zenginleştireceği ve aşk duygularınızın artacağı bir zaman dilimi olduğunu unutmayın. İlişkilerinizdeki sorunları çözme zamanı geldi. Dişlerinize, dizlerinize ve kemiklerinize özen gösterin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Düşünceleriniz bu ay ön plana çıkarken istekleriniz ve kendi doğrularınız önem kazanacak. Bir amaca yönelik çabalarınızda takıntılarınızın etkisi büyük olabilir, bu yüzden adımlarınızı atmadan önce detaylı bir analiz yapmanız gerekecek. 9 Şubat’ta Yeni Ay’ın Kova burcunda doğması ve 24 Şubat’ta gerçekleşecek olan Dolunay, duygularınızı etkileyebilir. Dişlerinizi ve kemiklerinizi güçlendirmeye odaklanın.

Akrep ve Yükselen Akrep

Ruhsal açıdan güçlü hissedeceğiniz bu ayda eğlenceli ve sizi meşgul eden olaylara odaklanacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini alacak ve onlarla olumlu ilişkiler kuracaksınız. Ayın başlarında sosyal yönleriniz öne çıkacak, sosyal ilişkilerinizde değişiklikler olacak ve ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. 9 Şubat’ta gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlayacak olan dönemde, yeni başlangıçlar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 24 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, ani ilişkilere yol açabilir. Ailenizle ilgili sağlık sorunları olumlu bir döneme girebilir.

Yay ve Yükselen Yay

Bu ay, kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş performansınızı artırırken, arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalar geleceğe yönelik önemli adımlarınızı belirleyecek. Yeni tanıştığınız kişilere temkinli yaklaşmalı ve duygularınızın yerine oturması için zamana ihtiyaç olduğunu unutmamalısınız. Enerjinizi doğru yönetmeye ve sinir sisteminizi korumaya özen gösterin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Çevrenizdeki koşulların statünüzü desteklediği bir ay olacak. Kariyerinizde uzun vadeli başarılar elde etmek için topluluklarda fiziksel özelliklerinizi ve farklı kişiliğinizi öne çıkaracaksınız ancak bazı problemleri abartma eğiliminde olabilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkiniz varsa duygu alışverişiyle güzel kararlar alabilirsiniz. 9 Şubat’ta gerçekleşecek olan Yeni Ay, sosyal statünüzde artış sağlayacak ve etkileyici bir ay geçireceksiniz. Soğuk havalara karşı önlem almalı ve dengeli beslenmeye özen göstermelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Bu ay kariyerinizdeki iyileşmelerden tam anlamıyla keyif alacaksınız. İş yerindeki dedikodulardan etkilenebilirsiniz. 9 Şubat’ta gerçekleşecek olan Yeni Ay, yakın çevrenizden gelen sözler ve davranışlar üzerinde etkili olabilir, ancak eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalısınız. 24 Şubat’taki Dolunay, içsel düşüncelerinizi gizlemeye ve sizi suskun bir hale yönlendirebilir. Uykunuzu düzenlemeli ve dikkatsizlikten kaynaklanabilecek küçük kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık

Bu ay, maddi kazanımlarınızda artışlar yaşayacaksınız ve bir yükseliş hissedeceksiniz. Planladığınız projelerde finansal açıdan bolluk yaşayacaksınız ama harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerek. İlişkilerinizde derin duygusallık hissedeceğinizden belki hafif karmaşalar yaşayabilirsiniz. 9 Şubat’taki Yeni Ay, Kova burcunda doğacak, sevdiklerinizin desteği sizin için önemli olacak ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. 24 Şubat’taki Dolunay, Başak burcunda gerçekleşecek, stres ve olumsuz koşulların sağlığınızı etkilememesi için yorgunluğunuza dikkat etmelisiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI