Ana SayfaGüzellik5 Şık Bob Kesim Saç Modeli

5 Şık Bob Kesim Saç Modeli

Bob ile güzel olan şey, tek bir saç kesiminde çok sayıda farklı görünüm yaratabilmenizdir – düz ve şık, dalgalı ve katlı.

Kaküllü küt kesim bob
Küt saç her zaman klasik bir modeldir.  Küt bir bob daha ince saçlı biri için ideal. Kıvırcık saçlarınız varsa ve bobunuzu daha düz bir şekilde kullanmak istiyorsanız istiyorsanız,  şık ve pürüzsüz bir görünüm elde etmek, küt uçları ve düz kesimleri gerçekten vurgulamak için saçınızın fönle kurutulması veya ısıyla şekillendirilmesi gerekebilir.

Kaküllü kıvırcık bob
Kaküllü kıvırcık bir bob, stil vermek için harcanan ekstra çabaya değecek, zahmetsiz görünen havalı bir görünümdür. Akıcı bir bitiş seviyorsanız, saçı kurutmadan yıkamak için sülfatsız bir şampuan ve kesimin şekil almasına izin veren hafif şekillendirici ürünler kullanmalısınız.

Mikro kaküllü bob
Saç kesiminizin havasını değiştirmenin basit bir yolu, hem kaküllerinizin hem de bobunuzun uzunluğunu değiştirmektir. Düz saçlarınız varsa, mikro kakül çok kolay kullanılabilir ve size otomatik olarak bir stil kazandırır. 

Kat kesimli bob

Biraz daha çok yönlü bir kesim arıyorsanız, kat ve kakülü birlikte kestirmeyi deneyin. Kat kesimli ve kaküllü bob özellikle dalgalı, kalın saçları olanlar için dağınık görünümden kaçınmak için en iyi yol. Bob’unuzun dokusunu canlandırmak istiyorsanız, bir saç maşası ile hava katılabilir.

Fönlenmiş kaküllü bob
Kaküllü bir bob, biraz daha uzun bir kesimle bambaşka bir havaya bürünebilir. Sadece duştan sonra bir kurutmayla. Dalgalı ve kıvırcık saçlarda bu görünümü elde etmek için saçı yalnızca ıslakken, bir maşa veya fönle birlikte kremle taradıktan sonra kendi kendine kurumasına izin vermek gerekiyor.


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI