Ana SayfaModaAkmerkez FashiOnNewYear

Akmerkez FashiOnNewYear

Tekstilden endüstriyel tasarıma, aksesuardan dekorasyona kadar değişik kategorilerde yaratıcı tasarımlara imza atan 45 tasarımcı, 31 Ocak 2011 tarihine kadar Fashion Up mağazasında koleksiyonlarını sergilemeye devam edecekler.

15 Aralık 2010 Çarşamba günü açılan mağazanın konseptinde, moda ve mimari bir kez daha beraber kullanılarak  bu kez “Yeni Yıl” teması yorumlanıyor. Soğuk bir kış gününü evde geçirme, yılbaşını karlar icerisinde yaşama özlemini yansıtan “Akmerkez FashiOnNewYear” pop-up store’un dizaynında arnavut kaldırımları, ahşap evler, renkli yılbaşı ışıklandırmaları ve yaprak döken ağaçlar kullanıldı.
Dördüncüsü gerçekleştirilen moda etkinliğinin açılış kokteylinde de tasarımcılar, aralarında ünlü isimlerin ve moda bloggerlarının yer aldığı seçkin davetlilerle bir araya gelerek günümüzün ve geleceğin modasını birlikte değerlendirme fırsatı buldu.
Fashion Up, giyim ve tasarımda alışılagelmiş dönem tekrarlarından yola çıkmak yerine klişelerden kurtulup sunum açısından görsel zenginlik elde etmeyi amaçladı. 2010-2011 yeniyıl trendleri arasında rastladığımız ve dünyaca ünlü tasarımcıların, klasik çizgiden farklı yorumladığı gece kıyafetleri ve takılar Türk moda tasarımcılarının kendi koleksiyonlarını sunmaları için uygun bir konsept olarak belirlendi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI