Ana SayfaYaşamAlaçatı Rüzgarını Arkasına Alan Marka

Alaçatı Rüzgarını Arkasına Alan Marka

HUZUR VEREN MİMARİ YAKLAŞIM
Fesleğen kokan Arnavut kaldırımlı dar sokakları, Ege renkleriyle boyanmış tahta mobilyaları, taş duvarlardan sarkan sardunyaları ve begonvilleri, Ege kültürünü ve Alaçatı doğallığını yansıtan tüm zenginlikleri günümüz modern mimarisi içinde yorumlamaya çalıştık.
 
Ege mimarisinin etkileyici yönlerini projelerimizde kullanırken, mekan ve insan algısını bir bütün olarak görmeye çalıştık. Ege insanının sıcaklığından aldığımız ilham ve Alaçatı kültürünün sunduğu huzur ve samimiyeti genel mimariye yansıtmaya çalıştık.
 
DOĞAL ve SAĞLIKLI ÜRÜNLER
Doğanın güzelliklerine olan tutkumuz, farklı medeniyetlere ve mutfak kültürlerine olan merakımızdan ilham alarak,  keçi sütü, gerçek meyve ve yerli salepten üretilmiş dondurma ve tatlıların servis edildiği restoranlarımızda doğallığı temel değer olarak benimsedik.
 
Tadı ve kokusu hayranlık uyandıran dondurma ve tatlılarımız, yöresel köy lezzetleri aroma ve kıvamı referans alınarak hazırlanan diğer tüm ürünlerimiz, doğal meyve ve sebzelerden üretilmektedir. Yapay tatlandırıcılar, glikoz ve katkı maddeleri içermez.
 
HER ZAMAN LEZZETLİ VE TAZE
Anadolu toprağının verimi ve coğrafyamızın iklim özellikleri, bölgesel lezzetlerin oluşmasına, sağlıklı doğal gıdaların yetiştirilmesine, gurme mutfaklar için özel ve yüksek kalitedeki ürünlerin elde edilmesine olanak sağlıyor.
 
Anadolu topraklarında yetişen kaliteli mahsüllerden seçtiğimiz ve özenle hazırladığımız ürünlerimizi güvenle tüketebilirsiniz.
 
DONDURMAMIZIN LEZZET SIRRI
Alaçatı dondurma konseptinde lezzeti, doğallığı ve bol çeşitliliği bir arada sunuyoruz. Bu lezzetin sırı ise dondurmamızın keçi sütünden üretiliyor olmasıdır.
Kullanılan doğal meyvelerin o muhteşem aroması ve ustalarımızın maharetli elleriyle hazırlanmış dondurmalarımızı yerken benzersiz bir lezzet deneyimi yaşayacaksınız.
 
EN LEZZETLİ YATIRIM
Ürünün sunuma dönüştüğü, emeğin lezzetle buluştuğu gurme mutfakların nasıl işletilmesi gerektiği ile ilgili deneyimlerimizi hizmet ve sunama dönüştürdük.
 
Avm ve cadde lokasyonlarda, örnek işletmelerimizle, sektörde fark oluşturabilmek için hizmet ve sunum becerilerimizi her geçen gün artırıyor ve restoran işletmeciliği kültürünün oluşturulması konusunda sektöre öncülük ediyoruz.
 
Marka olarak, 34 şehirde 74 mağazamızda müşterilerimize hizmet veriyoruz. Devam eden mevcut yatırımlarımızla birlikte yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşmış olacağız.  2021 yılında ise yeni şube yatırımları ile birlikte toplam 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. 
 
ALAÇATI MARKA DENEYİMİ
İşveren ve çalışan memnuniyeti için  oluşturan uluslararası uygulamaları inceliyor ve kendi faaliyet alanımız içerisinde kendi iş modellerimize entegre etmeye çalışıyoruz. Motivasyonu yüksek personelin, genel konforun ve kaliteli hizmetin bir parçası olduğunu biliyoruz; Personel çalışma şartlarını bu vizyona uygun belirliyor, oryantasyon ve iş eğitim süreçlerini titizlikte uyguluyoruz.
 
 
GÜNÜN HER SAATİ EGE ESİNTİSİ YAŞAYABİLİRSİNİZ
Günün tüm öğünlerinde ve kahve aralarında, mimari konforu ve zengin menü içeriği ile müşterilerini en iyi şekilde ağırlayan bir Alaçatı Muhallebicisinde, sabahın erken saatlerinde Ege kahvaltısıyla güne başlayabilir, günün diğer saatlerinde, Ege’nin kendine özgü sağlıklı ve besleyici lezzetlerini deneyebilir, keçi sütü ve gerçek meyve tanecikleri ile üretilen onlarca çeşit dondurma içerisinden kendi favorilerinizi seçebilir, Alaçatı’nın eşsiz sütlü tatlılarıyla lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
 
BİZİM HİKAYEMİZ,
Özel yaşam alanları için oluşturulan konforun, eşsiz bir mutfak deneyimine dönüşmesi hikayesidir.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI