Ana SayfaModaAldo Bahar Koleksiyonu Mağazalarda

Aldo Bahar Koleksiyonu Mağazalarda

Minimalist ve sade tasarımların ön plana çıktığı Understated Statement, etnik desenlerin ve sıcak renklerin canlandırdığı dünya gezginlerinden esinlenen Hot to Globe-Trot ve 70leri günümüze uyarlayan That Seventies Show adlı 3 farklı temada oluşturulan ALDO İlkbahar 2011 koleksiyonu bu ay itibariyle mağazalarda yerini alıyor.

Understated Statement
Bazen daha az konuştuğumuzda daha çok anlaşılırız. Bu sezon kendinizi ifade edeceğiniz parçayı seçerken belki de sadelikten yana olmalısınız. Kimbilir, maksimum etkiyi minimal bir parçayla da yakalayabilirsiniz. Keskin ve temiz çizgiler, blok renkler ve kontrast materyallerle minimum detayla maksimum etki yaratabilirsiniz. Zamansız, dikkat çeken, göze çarpan modern klasikleri kaçırmayın.
Understated Statement koleksiyonunda öne çıkan siluetler enteresan detaylarıyla dolgu topuklar, baştan aşağı detaylar, blok formlar, asimetrik kesimler ve kısa botlar. Ağrılıklı olarak kullanılan renkler ise doğal tonlar, beyaz, bej, gri, siyah, blok renkler ve kahverengi.
Hot to Globe-Trot
Çok uzak bir yere seyahat ettikten sonra bavulunuzu hayal edin. İçi yeni ve eski favorilerle doludur: onlarsız hiçbir yere gidemiyeceğiniz eski vazgeçilmezleriniz ve seyahatinizde aldığınız yeni değerli parçalar. Bu koleksiyonun da en önemli özelliği uzak diyarlardan toplanmış hissi yaratan, sevgi ve dünyayı görme merakıyla derlenmiş hissi yaratması. Çiçek işlemeleri, etnik desenler, kabileleri anımsatan detaylar… Tahtalarla, deriyle ve parlak materyallerle karıştırabilirsiniz. Hiçbirşey tam olarak eşleşmese de hepsi birbiriyle çok ahenk içinde…
Hot to Globe-Trot koleksiyonunda öne çıkan modeller baskılı kumaştan dolgu topuklar, düz sandaletler, kafes detayları ve bağcıklı botlar. Renkli espadriller, doğal materyaller, ipler; ahşap, bambu ve kaplama karışımları, keten, süet detaylar, etnik desenler ve kesimler, renkli baskılar ön plana çıkıyor. Koleksiyondaki ağırlıklı renkler ise haki, bej, ekru, taba, kum rengi, tarçın rengi ve gold.
That Seventies Show
Geçmişe baktığımızda bizden önceki zamanlar hep hem daha masum hem de ihtişamlı gözükür. İlkbahar için, ALDO 70leri kahverengi tonlarında ve doğal görkemiyle tekrar canlandırdı. Mantar topuklar bayıldığımız platformlara sade bir hafiflik getiriyor. İp detaylar yumuşak kıvrımlarla, espadril detaylarla birleşiyor. Kroşe sabodan topuklu peep-toelara, babetlere ve çantalara kadar taze bahar havasını estiriyor. Çiçek desenleri ile tüyler yavaşça birlikte dans ediyor. Nostalji hiç bu kadar çekici gözükmemişti.
That Seventies Show koleksiyonunda kalın topuklar, loaferlar, vintage orta topuklu ayakkabı ve sandaletler, platform dolgu topuklar, blok topuklar ve bilekten bağlı modeller ön plana çıkıyor. Koleksiyondaki ağırlıklı renkler ise devetüyü, taba, doğal bejler ve beyaz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI