Ana SayfaGüzellikEstee Lauder Pure Color Lipstick

Estee Lauder Pure Color Lipstick

Estée Lauder ve Kreatif Makyaj Direktörü Tom Pecheux’un yarattığı yeni Pure Color Lipstick modayı ve teknolojiyi 2 yeni lüks formülü ile bir araya getirerek modern dudak görünümünü elde etmek için gereken zemini hazırlıyor. Dudaklarınız Pure Color Long Lasting Lipstick ve Pure Color Crystal Lipstick ile yeniden tanımlanacak, dudaklarınıza kazandırdığı taze ve dolgun görünüm ile rujlara olan tutkunuz yeniden alevlenecek. Yüksek performanslı formüller zengin renk tonu seçenekleri ile bir araya gelerek dudaklarınızın arzuladığınız her görünümü kazanmasını sağlar, dudaklarınız dilerseniz hemen göze çarpmayan tatlı bir fısıltı gibi ya da hayat dolu hareketli çarpıcı bir kırmızı…

Bu rujlar büyük bir uzmanlık becerisi ve özel formülü sayesinde en yüksek kalitede renk performansı, parlaklık ve kalıcılık sağlar… Yeni Pure Color Lipstick.

Estée Lauder’a özel True Vision Teknolojisi sayesinde içeriğinde yoğunluk ve yüksek seviyede renk pigmenti barındırıyor böylece size canlı zengin renkler sunan bir sürüş zevki yaşatıyor.
Konsantre renk pigmentleri parlak laminant polimer içerisine sarılarak rujunuzun rengini çok daha zengin ve çarpıcı hale getiriyor böylece dudaklarınızda çok boyutlu bir görünüm elde ediyorsunuz. 
Formülünde bulunan Kayısı Çekirdeği, sadece Batı Afrika’da yetişen ve tohumundan yağ çıkarılan Shea Ağacı Yağı ve C ve E Vitaminleri ile dudaklarınızın nem ihtiyacını karşılıyor.
Doğal tonlardan canlı, enerjik renklere klasik favoriler çok daha geniş ve heyecan verici renk skalası ile mutlaka denemeniz gereken bir ürün.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI