Ana SayfaYaşamAmerican Tourister'ın Yeni Yaz Renkleri ile Seyahatler Daha Çarpıcı

American Tourister’ın Yeni Yaz Renkleri ile Seyahatler Daha Çarpıcı

Lifestyle ve seyahat markası özelliklerini barındıran American Tourister’ın marka elçisi,dünyaca ünlü golcü Cristiano Ronaldo’nun seyahat tutkusu, doğuştan gelen enerjisi, genç ve eğlenceli yapısı ve güçlü moda anlayışını da yansıtan yepyeni bir seyahat arkadaşı Soundbox Yaz Koleksiyonu.

Sık sık seyahat eden Cristiano, seyahat arkadaşı olarak valiziyle sürekli her geziden daha fazla anı, deneyim ve hatıralar getiriyor. Cristiano markası ve yaşam tarzı, American Tourister’ın (ve Soundbox ürününün) hedef kitlesiyle tam anlamıyla özdeşleşiyor. Her iki markanın da hedef kitlesi heyecan verici öyküler ve benzersiz, otantik seyahat deneyimleri yaşamak isteyen seyahat severler!Bu gezginler sadece anıları değil, yaşamın simgelerini de biriktiriyor.

Soundbox valiz serisine bu sezon yepyeni ve canlı renkler eklendi. Seyahat severleryolculuklarını yaz renkleri ile daha da keyifli hale getirecek. Red Dot Tasarım ödüllü Soundbox’ın lacivert, siyah, sarı renklerine kırmızı ve mor renkleri de katıldı. Güvenilir bir seyahat arkadaşı olmasının yanı sıra modern görünüm ve fonksiyonellik de Soundbox’la beraber geliyor!

Hafifliği ile daha fazla ağırlık taşıyabilmenizi sağlayan valizlerin 100% Poliproplen malzemeden üretilmiş olması da dayanıklılığını arttırıyor. Fonksiyonel depolama bölgesi ile ihtiyaçlarınıza göre körük özelliği sayesinde daha fazla alan kapasitesi ise seyahatlerinizin en güvenilir kurtarıcısı olmasını sağlıyor.

Üstelik tüm American Tourister ürünlerine çok daha kolay ulaşabilirsiniz. Haziran ayı itibariyle hayata geçen americantourister.com.tr web sitesi ile istediğiniz her an 7/24 bu renkli ve konforlu valizlere ulaşmanız mümkün!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI