Ana SayfaYaşamAsia Health Club&Spa&#8217da Yenilenmenin Keyfine Varmak

Asia Health Club&Spa&#8217da Yenilenmenin Keyfine Varmak

Yoğun bir iş günü sonunda sonsuz bir rahatlamaya var mısınız? Crowne Plaza İstanbul Asia Health Club&Spa’da kendinizi Uzakdoğulu masörlere emanet ederek şımarabilir, Osmanlı Hamamı’nda terleyerek rehavetinizi atabilir ya da fitness bölümünde spor yaparak form tutabilirsiniz.

Crowne Plaza Istanbul Asia’nın yaklaşık 3 bin mertekare büyüklüğündeki Health Club&Spa’sında günün yorgunluğundan arınacak, tüm stresinizi geride bırakacaksınız. En son teknoloji spor aletleriyle donatılmış fitness bölümünde bisiklet çevirirken ya da koşu bandında form tutarken alışveriş merkezi VIA/PORT’taki hareketliliği izleyebilirsiniz. Yarı olimpik havuzda yüzebilir ya da sadece dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. O zaman rotanız SPA bölümü…
Doğu ve Batı kültürlerinin harmanlanmasıyla ortaya çıkan SPA’da, daha içeri adım attığınız ilk andan itibaren rahatlamanıza yardımcı oluyor. Bunda dekorasyonun da payı büyük. Endonezya’nın zengin SPA ritüellerini ve geleneksel Osmanlı kültürünün izlerini bir arada bulma ve yaşama lüksüne sahipsiniz. İçeride masaj öncesi rahatlamanızı ve temizlenmenizi sağlayan Türk Hamamı’nı, özel yağlarla yapılan masajları, cilt bakımlarını, sauna bölümünü, kar çeşmesini ve daha nicelerini bulmak mümkün. Spa merkezlerinin kendine özel rahatlatıcı kokusunu içinize çeke çeke, labirent tarzında dekore edilmiş odaların arasında daha gezerken rahatlamanın keyfini çıkarmaya başlayacaksınız.
Crowne Plaza Istanbul Asia Health Club&Spa’da neler var?
SPA: Şehir hayatının neden olduğu fiziksel ve zihinsel yorgunluğu sihirli eller tarafından yapılan masajlar sayesinde atabilirsiniz.
Sauna: Uyumlu bir sıcaklıkta vücudunuzdaki toksinleri atabilir ve cildinizin yeniden nefes almasını sağlayabilirsiniz.
Buhar Odası: Buhar odasındaki bakım sonrası vücut toksinleri atar, cilt derinlemesine temizlenir.
Macera duş: Fiziksel ve zihinsel olarak sonsuz rahatlık hissedebileceğiniz bu bölümde suyun keyfine doyamayacağınız anlar ile tanışacaksınız.
Masaj: Sekiz farklı masaj odasından oluşan masaj bölümü, Ayurveda, Thai ve Shiatsu ile Uzakdoğu’yu ayağınıza getiriyor.
Türk Hamamı: Bedensel ve ruhsal arınma geleneği burada da mevcut… Sağlık, güzellik ve temizlik için vücut bakımı ve masaj çeşitlerinin uygulandığı, Osmanlı çinileriyle donanmış altı kurnalı Türk Hamamı dinlenme ve yorgunluk atmak için ideal…
Jakuzi: Vücudun negatif enerjisini atması ve yenilenmesi için birebir.
Kar Çeşmesi: Sauna ve buhar sonrası vücut ısısını dengelemek, kan dolaşımını hızlandırmak ve vücut direncinizi artırmak için kendinizi kar beyazlığının etkisine bırakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI