Ana SayfaGüzellikBC Bonacure Sun Protect

BC Bonacure Sun Protect

Uzun süren kış mevsiminden sonra nihayet güneş sıcak yüzünü göstermeye başladı. Ve yaklaşan tatil günlerinin hayali ile birçoğumuzun kalbi daha hızlı çarpıyor. İtiraf etmek gerekirse en çok da güneşi özledik bu yıl. İşte şimdi BC BONACURE SUN PROTECT serisi ile korkmadan saçlarımızı da güneşin altın sarısı ışıkları ile tanıştırabiliriz. BC BONACURE SUN PROTECT serisi; şampuan, güneş koruma spreyi ve güneş sonrası bakım küründen oluşuyor. Saçların yeni dostu olan bu seri,formülündeki antioksidan E vitamini, hurma yağ ve amino-cell teknolojisinin birleşimiyle saçları onarıyor. Saçların maruz kaldığı UV ışınları ve çevresel faktörlere karşı çifte koruma sağlıyor. Üstelik yalnızca güneşin değil denizin, klorlu suyun ve rüzgârın saçlarda oluşturduğu yıpranma etkisini de engelleyerek saçlarınıza canlılık ve ışıltı katıyor.

BC BONACURE SUN PROTECT, amino-cell teknolojisi ve içeriğinde bulunan hurma yağı ile saçlara kaybettiği nemi de geri kazandırıyor. Her saç tipi için ister kuaför salonlarında ister evde kullanılabilen BC BONACURE SUN PROTECT, saçları yenilenirken, formülündeki UV filtresi ile de güneş banyosunun öncesinde ve sonrasında saçın yapısını, parlaklığını ve rengini koruyor.
  
BC BONACURE SUN PROTECT Şampuan, güneş öncesinde ya da sonrasında ıslak saça masaj yapılarak uygulanıyor. Ayrıca istenirse vücut için de kullanılabiliyor. BC BONACURE SUN PROTECT Güneş Koruma Spreyi de güneşe çıkmadan önce, güneş sonrasında ve güneşlenirken iyice çalkalandıktan sonra kullanılıyor. Böylece şişede bulunan iki farklı aşama iyice karışmış oluyor. Ürün, kullanım sonrasında durulama gerektirmiyor. BC BONACURE SUN PROTECT Güneş Sonrası Bakım Kürü ise güneş sonrasında BC BONACURE SUN PROTECT ile yıkanmış saça masaj yapılarak uygulanıyor. 10 dakika bekleyerek durulamak, etkisini göstermesi için yeterli oluyor.
BC BONACURE SUN PROTECT serisi, ürünler için hazırlanan hediye seyahat çantası ile yalnızca Eczacıbaşı-Schwarzkopf Professional salonlarında satılıyor. Özel seyahat çantasında 1 adet BC SUN Şampuan (100 ml), 1 adet BC SUN Güneş Koruma Spreyi (100 ml) ve 1 adet Güneş Sonrası Bakım Kürü (100 ml) bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI