Ana SayfaGüzellikAvene 50+ Lait

Avene 50+ Lait

Yaz deyince aklımıza hemen deniz, kum, güneş üçlüsü geliyor. Ancak ozon tabaksının son durumu göze alındığında hepimiz güneşten kaçar olduk.

Paraben içermeyen, yüzde yüz mineralli Avéne 50+ Lait ile tam koruma sağlayarak zararlı ışınlardan cildinizi koruyabilirsiniz. Paraben içermeyen içeriği sayesinde hiçbir kimyasal koruma maddesi içermeyen Avéne güneş ürünleri böylelikle sadece fiziksel bir koruma sağlıyor. Özellikle bebeklerde ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Avéne 50+ Lait ile güneşin sadece yararlı ışınlarından faydalanarak tatilin keyfini çıkartabilirsiniz.
Güneşin zararları kadar, yararları da göz ardı edilmemesi gereken bir konu. İyi bir koruma ile güneşle dostane ilişki kurulduğunda, faydaları pek de küçümsenecek şeyler değil. Vücudun D vitamini sentezlemesi ile özellikle çocukların kemik gelişiminde önemli bir yer tutan güneş, cilde derinlemesine nüfus ederek terleme oluşturur ve böylelikle toksinlerden arınmaya da yol açar.
%100 Mineralli Avéne 50+ Lait, tere ve suya dayanıklı özelliği ile bebekler, çocuklar, hassas ve alerjik ciltler için güneşin keyfini doyasıya çıkartma olanağı sağlıyor.
Cildimizin yanmaya değil ama güneşe ihtiyacı var. Avéne 50+ Lait güneşle iyi ilişkiler kuracağınız tam koruma sağlayan bir güneş ürünü.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI