Ana SayfaGüzellikBC Dökülme Önleyici Seri

BC Dökülme Önleyici Seri

Saçlarınız her geçen gün seyreliyorsa, bu soruna dur deme zamanınız gelmiş demektir. Dünyaca ünlü Schwarzkopf Professional, yeni BC Dökülme Önleyici Serisi ile saç dökülmesini sadece 6 haftada azaltarak saç kayıplarının önüne geçiyor.

Dökülme Önleyici Şampuan, Dökülme Önleyici Serum ve Dökülme Önleyici Tonik’ten oluşan BC Dökülme Önleyici Serisi, etkili bir bakım programı ile saçın seyrelmesi ve dökülmesine karşı çözüm sunarak güçlü ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlıyor.
Canlandırıcı Bakım Programı ile 6 haftada saç dökülmesine son
BC Dökülme Önleyici Bakım Programı, canlandırıcı bakım uygulaması ile başlıyor. BC Dökülme Önleyici Şampuan ve BC Dökülme Önleyici Serum ile gerçekleştirilen canlandırıcı bakım programı sadece 6 hafta içinde saç dökülmesinin önüne geçiyor. Saç telini özel olarak içten yapılandıran canlandırıcı bakım, saç köklerininyeniden canlanmasına yardımcı oluyor ve saç yoğunluğunu artırıyor.
Koruyucu Program ile saçlarınız eskisi gibi güçlü ve parlak
Yeniden güçlü ve parlak saçlara sahip olmanız için geliştirilen BC Dökülme Önleyici Bakım Programı’nın 2. bölümü ise koruyucu bakım programından oluşuyor. BC Dökülme Önleyici Şampuan ve BC Dökülme Önleyici Tonik ile gerçekleştirilen koruyucu bakım sonucunda saç telleri yeniden güç kazanıyor. 6 haftalık canlandırıcı bakım programının ardından başlayarak 7. haftadan 24. haftayakadar süren koruyucu bakım programı, her uygulamada saç tellerinin uzamasını destekliyor vesağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlıyor.
BC Dökülme Önleyici Serisiürünleri yalnızca Eczacıbaşı-Schwarzkopf Professional salonlarında satılıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI