Ana SayfaGüzellikLa Mer The Concentrate

La Mer The Concentrate

The Concentrate, La Mer’in yaratıcısı olan Dr. Max Huber’in kaza sonrası cildindeki yaraların görünümünde azalma sağlamasından esinlenerek cildin doğal iyileşme sürecine hız kazandırıyor. Hassas, kaza-sonrası veya yıpranmış, yenilenmeye ihtiyacı olan ciltler için yaratılmış olan bu çok kuvvetli formül, cilt tonunu ve dokusunu iyileştirerek kızarıklığı ve iritasyonu gözle görülür biçimde yatıştırıyor.

Ekstra Güç
The Concentrate, La Mer’in Miracle Broth™ (Mucize İksir)’inden yüksek dozda kullanılarak infüze edilmiş. Bu değerli, besleyicilerce zengin içerik, La Mer’in dönüşüm sağlayan güçlerinin kalbinde bulunuyor ve dünya çapında efsanevi iyileştirici güçleriyle biliniyor. Deniz yosunu, vitaminler ve minerallerin kombinasyonu üç-dört aylık bir biyo-fermentasyon sürecinden geçiyor ve bölümlerinin toplamından çok daha büyük bir hale gelene kadar bu süreçte beyleyicilerle zenginleştiriliyor, ışık ve ses enerjisiyle enfüze ediliyor.
Bu fermentasyondan sonra bu Mucizevi İçerik™ liyofizilzasyon adı verilen sıradışı bir dehidrasyon sürecinden geçerek konsatre hale getiriliyor. Sonuç, La Mer’in kuvvetli, doğal bir antioksidan özelliğini taşıyan, aydınlık görünüme destek veren ve dış etkilerden koruyan Misket Limonu Çayı özüyle birlikte çalışan Miracle Broth™ (Mucize İksir)’in ultra güçlü bir versiyonu.
Dönüşüm Sağlayan Bakımlar 
The Concentrate cilde iyileşme ve görünümünü düzeltme olanağı verir. Kozmetik prosedürlerden meydana gelen iritasyonu ve kızarıklığı sakinleştiriyor. Cildi nemlendiriyor, yaralı ve gergin hisseden cildi rahatlatıyor, yaraların ve izlerinin görünümünü düzeltiyor. Özel bariyer güçlendirici içerikler, lipit “ Hücre Çimentosu” gibi hareket ederek kusurlu ve hassas cildin güçlenmesine yardımcı oluyor. Miracle Broth™ (Mucize İksir), özel misket limonu çayı, deniz ve bitki özleri hep birlikte “ nefes alabilecekleri” bir bariyer içerisinde bulunuyor. Böylece, yaşamsal enerjilerini yavaş yavaş ve en uygun düzeyde cilde iletiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI