Ana SayfaGüzellikBeauty Omelette'ten Üç Yeni Cilt Bakım Ürünü

Beauty Omelette’ten Üç Yeni Cilt Bakım Ürünü

Doğanın şifasını bilimin formülleriyle birleştiren Beauty Omelette’in yeni ürünlerinde Güney Kore’nin geleneksel ve nesiller boyu özenle yetiştirdiği yeşil çay özü kullanıldı.

Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Krem
Beauty Omelette’in hassas ve atopik ciltler için özel olarak formüle ettiği nemlendirici kremi, içeriğindeki selvi yağı ve organik yeşil çay yağıyla hassas ciltli yetişkinler, hamileler ve bebeklerin kullanımına uygun. Kuru, kaşıntılı ve hassas olan cilt tiplerini yatıştıran ve besleyen kremin güçlü formülü hem yüze hem de tüm vücuda uygulanabiliyor. Ürün özel formülü sayesinde ciltte yapışkan bir his bırakmayıp çabucak emiliyor. Krem hassas bölgeler için sık kullanıma uygun.

Beauty Omelette Güneş Koruyucu Krem
SPF45 PA+++ koruması  içeren geniş spektrumlu Beauty Omelette güneş koruyucu krem, cildi UV ışınlarından uzun vadeli ve etkili bir şekilde korumak için yeşil çay özü, lavanta, biberiye, papatya özü ile özel olarak formüle edildi. Krem güçlü içeriğiyle cildi korurken aynı zamanda cildin nemli kalmasına yardımcı oluyor ve lekeler ile savaşıyor.

Beauty Omelette Yeşil Çaylı Canlandırıcı Yüz Maskesi
Beauty Omelette Canlandırıcı Bakım Maskesi cildin ihtiyacı olan yoğun nemlendirmeyi ve canlandırıcı bakımı karşılamak amacıyla formüle edilirken, içerdiği yeşil çay özüyle cildi yatıştırıyor ve sakinleştiriyor. Peptitler sayesinde  cildin nemli kalmasını sağlıyor ve elastikiyetini koruyor.

Beauty Omelette’in yeni cilt bakım ürünleri koruyucu, paraben,parfüm ve alkol içermezken hayvanlar üzerinde de denenmedi.

Beauty Omelette ürünlerini www.beautyomelette.com ve Nişantaşı Mağazası’ndan bulabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI