Ana SayfaGüzellikRihanna'nın Cilt Bakım Markası Fenty Skin Sadece Sephora'da

Rihanna’nın Cilt Bakım Markası Fenty Skin Sadece Sephora’da

Kolay ve etkili bir cilt bakımını güzellik tutkunlarıyla buluşturan marka, yalın ve temiz formül felsefesininde altını çiziyor. Yeni seriye ait her bir ürün, Fenty Beauty makyaj malzemelerini tamamlayacak şekilde tasarlanmış olup, kusursuz bir birliktelik oluşturabilmeleri için tüm cilt tipi ve tonlarında da test edilmesiyle de öne çıkıyor.  


 

Rihanna, “Fenty Skin’in uygulaması basit, ulaşılabilir ve cilt bakım rutinini seçerken, cilt bakımı seçiminde yaşanan kararsızlığı ortadan kaldırmasını istedim. Bu sebeple evrensel bir bakım rutini oluşturdum.” Diyerek hem her ihtiyacı karşılayan ikonik cilt bakım setini tanıtıyor hem de geri dönüştürülebilir ve yeniden doldurabilir ambalajlarıyla sürdürülebilir doğanın yanında olduğunu gösteriyor. 

 

Rihanna, ürün bileşenlerinden esinlendiği tüm bu deneyimi; yumuşak, eşsiz dokular ve sıcak, karşı konulamaz saf kokularla zenginleştiriyor.  

 

Fenty Skin’in tüm ürünleri Sephora mağazaları, sephora.com.tr ve Sephora mobil uygulamasında sevenlerinin beğenisine sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI