Ana SayfaDekorasyonBedri Rahmi Eyüboğlu Tabloları Yastık ve Nevresimlerde

Bedri Rahmi Eyüboğlu Tabloları Yastık ve Nevresimlerde

Bu haftasonu 4.kez düzenlenen Villa Decor Fuarı’nda ünlü ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun ünlü tablolarının figürleri el emeği ile yastıklara ve nevresimlere taşındı.

Bedri Rahmi Eyüboğlu’ nun eserlerini ve ünlü çini ustası Sıtkı Olçar’ ın çini motiflerini de el işlemesi yastık ve nevresim takımlarında bulmak mümkün. Çinilerin sadece duvarlarda kalmasını istemeyen firma ev tekstilinde yeni bir dönem başlattı. White and Soft firma sahibi Cem Akın; yakın arkadaşı olan Sıtkı Olçar’ın ölmeden önce gerçekleştirmeyi planladıkları projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
White and Soft ev tekstilinde hem doğal ürünleri hem de kişiye özel seçenekleriyle dikkat çekiyor. Günümüz insanı artık kendine ozel yapılan ürünleri satın almak istiyor,kendisi icin tasarlanmış ürünleri tercih ediyor. Yatak odaları icin özel tasarımlı yatak başları, yastık ve yorgan üreten firma son gunlerin modası kişisel ürün ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Vücut ısısına, basınca, ortam sıcaklığına karşı duyarlı ürünleri pazar gününe kadar sürecek olan Villa Dekor Fuarında bulmanız mümkün.   
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI