Ana SayfaModaNorth Face İlkabahara hazır

North Face İlkabahara hazır

he North Face®, outdoor giyim ürünleri ve aksesuarları konusunda sahip olduğu 40 yılı aşkın deneyimini dünyanın en heybetli dağlarında, başarıları kanıtlanmış sporcularla yaptığı çalışmalar sayesinde kazandı. Geçen yıllar boyunca dağcılar, tırmanıcılar ve outdoor sporcuları ile marka arasında sağlam temellere dayalı bir ilişki oluştu. Sporcular ve kaşifler tarafından test edilen The North Face® ürünleri, keşif gezisi tutkunlarından, trekking tutkunlarına, bisiklet sever sporculardan koşu sporu ile ilgilenenlere kadar tüm sporcular için birinci sınıf giyim ürünleri ve aksesuarları sunuyor.

En Hafif Kumaş ile Enerji Barı Boyutuna Kadar Küçülebilen Verto Jacket
İlk defa 2011 İlkbahar sezonunda sunulan ve özellikle acil durumlar için tasarlanan Verto Jacket, en hafif kumaş olan Pertex® Quantum naylon mikro-ripstop kumaşından imal edilmiş ve The North Face® Summit Series™ Koleksiyonu ile sunulmuştur. Dağcıların çantalarında gerek duydukları her şeyi bulundurdukları keşif gezileri için tasarlanan, su ve rüzgâra dayanıklı, erkek ve kadınlara özel Verto Jacket bir enerji barı boyutuna kadar küçültülebilir ve (erkekler için göğüs kısmında bulunan, kadınlar içinse kol kısmında bulunan) fermuarlı cebe sığabilir. Erkekler için sarı, mor, kırmızı, siyah ve mavi renklerinde sunulan Verto Jacket, kadınlar için fuşya, siyah ve beyaz renkleri ile koleksiyonda yer buluyor.
Patika Koşularında İlk İhtiyaç Duyulan Ürün: Single-Track T.H. Ayakkabı
2011 İlkbahar Footwear Koleksiyonu’nun yeni ürünü, Single-Track T.H. ayakkabısı koşularda ihtiyaç duyulan ilk ürünlerden biri! Yeni Single-Track T.H., popüler bir ürün olan Single-Track modeli, hafif yapısı ve esnekliği ile komfor sağlarken sık karşılaşılan içe basma sorununa da çözüm getiriyor.  Ayakkabının Terrain Harness™ tasarımlı yapısı ile X-Dome™ Cradle topuk yastığı ve dayanıklılık sistemi, içe basma sorunu en aza indirgeyerek daha uzun adımlar atılabilmesini sağlıyor. Single-Track T.H. Tenacious Grip™ lastik yapılı dış tabanı ile en zorlu arazilerde bile yüksek performans sunarken;  çift katmanlı, yastıklı EVA orta taban ve Ortholite Northotic ayak tabanı ekstra konfor için hafif yastık yapısı sağlıyor. Bu sezon ilk kez sunulan Single-Track T.H. erkekler ve kadınlar için gri, mavi, yeşil ve beyaz renkleri ile koleksiyonda yerini alıyor. İster egzersiz isterse yarış amacıyla kullanılsın, Single-Track T. H. hafif ve hassas bir koşuya imkan veriyor.
Koşucuların En İyi Dostu Compression Koşu Çorapları ile Performansınız İkiye Katlanıyor…
Koşu aksesuarları listesinde genellikle göz ardı edilseler de çoraplar performansı önemli ölçüde etkileyebiliyor. Erkek ve kadınlara özel yeni Compression Koşu Çorapları, günlük antreman koşularından 100 km’lik dağ koşularına kadar bir dizi aktivite sırasında performans sağlamak için tasarlanıyor. Benzersiz sıkıştırılmış tasarımı koşucuların daha uzun koşmasını elverişli hale getirmek için gün boyu destek sağlıyor. Ayaklardaki ve baldırlardaki kasların yorgunluğunu azaltırken, erkeklerin ve kadınların farklı ayak yapıları için farklı tasarımlarsunuyor; sağ ve sol ayak yapısına özel ergonomik detaylar ile dikkat çekiyor.  Sahip olduğu akıllı fiber karışımı; mükemmel nem yönetimi, sağlamlık ve Sanitized® anti-mikrobik özelliklerinin yanısıra dış taban yastığı ve düz başparmak dikişi ile kilometreler boyunca rahatlık sağlıyor. Hem erkekler hem kadınlar için üretilen Compression Koşu Çorapları beyaz ve siyah renkleri ile sunuluyor.
Üstün Koruma Sağlayan Dirt Merchant Eldiven
The North Face®, 2011 sezonunda geçtiğimz 40 yıl boyunca teknik eldivenler hakkında öğrendiği her şeyi bir araya getiriyor ve outdoor tutkunlarının özel ihtiyaçlarına cevap verebilmek için geçmiş deneyimlerinden yararlanıyor. Böylece ortaya rahat ve nefes alabilme özelliğine sahip bir all-mountain eldiven olan Dirt Merchant çıkıyor. Erkek ve kadınlar için çeşitli boyutlarda mevcut olan Dirt Merchant eldiven, her türlü dağ koşulunda kullanılabilirken, avuç içi ve parmak bölgelerinde bulunan koruyucu katmanlar ile dağ gezilerinde ve diğer outdoor maceralarında elleriniz için koruma sağlıyor. Eldiven, kabartmalı eklem koruyucunun sağladığı korumanın yanı sıra gözenekli yapısı ile nefes alabilme özelliği de sunuyor. Eldiven, elin dış yüzeyinde bulunan sağlam Hex ağı ve ağ yapılı parmak duvarı özelliği ile sağlamlıktan ödün vermeden nefes alabilme özelliği sağlıyor. Stratejik noktalarda bulunan avuç içi gözenekleri rahatlık sunarken, parmak uçlarında bulunan noktalar frenleri tutmayı sağlıyor; böylece Dirt Merchant eldiven tercih eden bisikletçiler sıcak ve zorlu koşullarda bile bisikletlerine rahatça hakim olabiliyorlar. Başparmaklarda ekstra yumuşak burun silme paneline sahip olan Dirt Merchant, siyah rengi ile 2011 İlkbahar Koleksiyonu’nda sunuluyor.
Koleksiyonu incelemek için fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI