Ana SayfaGüzellikBraun Yıllara Meydan Okuyan Ürünleri ile 100. Yılını Kutluyor!

Braun Yıllara Meydan Okuyan Ürünleri ile 100. Yılını Kutluyor!

Max Braun tarafından 1921 yılında kurulan Braun, 100 yıldır gelişmiş teknolojisi ve inovatif tasarımlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. Bir kere aldığınız zaman yıllarca aynı performans ile kullanmaya devam etmenizi sağlayan Braun ürünleri, yıllardır “daha az, fakat daha iyi” yaklaşımıyla, ürünün en temel ve gerekli yönlerine odaklanarak tasarlanıyor. Braun, kişisel bakım portföyünde bulunan ürünleri ile; kadınlara aradıkları uzun süre etkili ve konforlu epilasyon deneyiminin yanı sıra kusursuz bir cilt bakımı sunarken, erkeklere de kusursuz bir tıraş deneyimi sağlıyor ve istedikleri sakal stiline sahip olmalarına yardımcı oluyor.
 
Yıllara meydan okuyan ürünler üretme konusundaki taahhüdünü her zaman yerine getiren Braun, 100.  Yılı için 5 yıl garanti ile özel ürün seçkisini satışa sunuyor. Sınırlı sayıda bulunan özel ürün seçkisinde Silk Expert Pro 5, Silk Epil 9, Silk Epil 9 Flex ve MGK5045, BT7, MGK7, Series 3, Series 7, Series 9 Tıraş Makineleri bulunuyor.
 
1921’den Bu Yana Braun;

1921’de Frankfurt’ta kurulan Braun, kurucusu Max Braun’un ilerici fikirleri, yenilikçi ürün çözümleri ve en son teknik gelişmeleri kullanması ile karakterize olarak insanların ihtiyaç duyduğu, gündelik yaşamı kolaylaştıran ve zamana meydan okuyan ürünler yarattı. Braun hikayesine bir kemer konektörü ile başlayan Max Braun, 1930’larda erkeklerin kişisel bakımı ile ilgilenmeye başladı. Bu dönemlerde, yüzünüzü tıraş etmek için su ve köpük yerine elektrikli bir makine kullanmak oldukça yeni bir konseptti ve elektrikli tıraş bıçağı Amerika’da sadece on yıl önce icat edilmişti; ancak Braun, rekabetçi bir cihaz üretebilecek teknolojik bilgi birikimine sahip olduğunu biliyordu. Bunun nedeni, Braun’un zaten üretimin en son noktasında olmasıydı. 1930’ların sonunda Braun, elektrikli tıraş makinesi için kendi yeni tasarımını tamamladı ve nasıl üretileceğini hesapladı. Ne yazık ki, bu sırada bir savaş da başladı, Braun’un elektrikli tıraş makinesi şimdilik rafa kaldırılmıştı. Savaş sonrası Braun yeniden yapılanmaya başladı ve 1950 yılında ilk kuru folyolu tıraş makinesi, S50’yi piyasaya sürdü. Bu iki ürün Braun’un bugünkü ürün kategorilerinin temellerini attı. 1988’de, Braun, Fransız şirket Silk-épil’i satın aldı, bugün şirketin temel ve büyüme sağlayan segmentlerinden birisi olan ilk epilatörü Silk-epil EE1’i piyasaya sürdü. Kısa sürede Braun, kadın güzellik ve kişisel bakım ürünleri arasında lider bir dünya markası haline geldi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI