Ana SayfaGüzellikYeni Hair Biology Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan ve Bakım Serisi!

Yeni Hair Biology Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan ve Bakım Serisi!

Pantene tarafından sarı saçlara özel saçın biyolojisine uygun olarak İngiltere’de geliştirilen, özel ve lüks seri Hair Biology ile sarı saçlar hak ettiği lüks bakıma ulaşıyor. Bu özel seri Pro-V, Jojoba yağı ve yüksek yoğunluklu antioksidanlardan oluşan zengin formülü ile sarı saçlardaki turunculaşmayı ve renk bozulmalarını engelleyip, saçın rengini canlandırmaya, boyadan kaynaklanan yıpranmaları onarmaya yardımcı oluyor. Daha canlı renk ve parlak saçlarla mükemmel sarılarının hak ettiği bakım şimdi burada!

Her yıkamada daha çok turunculaşan, canlılığını ve parlaklığını kaybeden sarı saçlar artık sorun değil. Pantene tarafından sarı saçlara özel saçın biyolojisine uygun olarak İngiltere’de geliştirilen, özel ve lüks seri Hair Biology Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan ve Saç Bakım Serisi tüm sarı renkte saçlar için renk tonlarını düzenler, boya sonrası meydana gelebilecek istenmeyen turuncu yansımaları nötralize eder. Böylece her yıkama sonrası saç rengindeki solma ve değişimleri engelleyerek, saç rengini canlandırır. Daha canlı renk, parlak ve yumuşak saçlarla ışıl ışıl parlamanı sağlar. Üstelik boyanın neden olduğu yıpranmaları onarır.

Sarı saçların biyolojisine özel olarak geliştirilen Hair Biology, mor şampuan formülüyle saçlarının kusursuz ton ve parlaklıktaki rengini koruyabilmen için Pro-V bilimi ile yüksek yoğunluklu antioksidanları ve jojoba yağını bir araya getirdi. Cildi yenilemek için kullanılan bu bileşenler şimdi muhteşem inovasyon ile saç bakımında! Pro-V vitamini saçının ihtiyacı olan besleyiciliği ve gücü sağlar. Antioksidanlar ise saçını yıpratıcı iyonlar ve güneşin UV ışınlarından kaynaklı turunculaşmaya karşı korur. Jojoba yağlı ile de saçlarının parlaklığını geri kazanırken, boyadan kurumuş mat saçlarını ve saç derini nemlendirerek, besleyebilirsin. 

Şampuan, saç bakım kremi ve maskeden oluşan seriyi birlikte kullanarak en iyi sonuca ulaşabilirsin. Diğer mor şampuanların aksine farklı bir günlük şampuan ya da saç bakım kremi ile birlikte kullanmana gerek yok. Üç adımı takip ederek saçlarının ihtiyacı olan günlük bakımı sağlayabilirsin.

1 Adım: Hair Biology Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan’ı uygula!

İlk adımda turunculaşma karşıtı şampuanı uygulayarak istenmeyen yansımaları nötralize ederek, sarı saçlarının renklerini koruyup, canlılığını geri kazanmasını sağlayabilirsin. Islak saçını köpürtüp, ardından durulayarak kolayca uygulayacağın şampuan, kurumuş ve mat saç tellerine ipeksi yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. 

2. Adım: Şampuan sonrası duşta Hair Biology Turunculaşma Karşıtı Mor Saç Bakım Kremi ile devam et!

Şampuan sonrası duşta ıslak saç tellerine masaj yaparak saç uzunluğu boyunca uygula, ürünün iyice emildiğinden emin olduktan sonra durulayabilirsin. İçeriğindeki Jojoba yağı, Pro-V ve antioksindanlar ile saçlarının ihtiyacı olan vitamini sağlar.

 

3. Adım: Hair Biology Renk Canlandırıcı ve Parlaklaştırıcı Maske ile son dokunuşu yap!

Islak saça saç diplerine gelmeden saçın uzunluğu boyunca uygula. 2 dakika beklet ve durula. Haftada 1-2 kez uygulayarak kurumuş, yıpranmış ve turunculaşmaya maruz kalmış saçlarının rengini canlandırır ve daha parlak olmasını sağlayabilirsin. 

 

Saçımızda kullanmak istemeyeceğimiz mineral yağlar, fosfatlar, renklendiriciler ve paraben içermeyen zengin içerikli formülü ile Yeni Pantene Hair Biology Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan ve Saç Bakım Serisi saçlarının ihtiyacı olan bakımı sağlar. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI