Ana SayfaGüzellikBvlgari Splendida Patchouli Tentation ile Yeni Duyular Hayat Buluyor

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation ile Yeni Duyular Hayat Buluyor

Kokusu ile duygularınızı uyandıran ve etkileyici şekilde uyararak karşıkonulamaz feminenliği ortaya çıkarıyor. Hayata, duygusal ve derin bağlayıcı özelliği sayesinde yeni duygular getiriyor. Işıltısını ortaya çıkaran paçuli, yeni Eau de Parfum: PATCHOULI TENTATION’ı sunar.

Sınırsız ilhamlardan yeni yaratıcılık sunan BVLGARI, yine bayan parfümü tarihindeki simgeleşen ve baştan çıkaran içeriklere odaklanıyor: BVLGARI için özel olarak yetiştirilmiş; Paçuli. Topraksı, sıcak, baharatlı, misk kokulu paçuli; dünyanın en cezbedici içeriklerinden biridir. Parfüm ve afrodizyak olarak kullanılan paçulinin uzun bir geçmişi vardır: ilk olarak mücevher benzeri ışıltısı ve keskin kokusu ile altın kadar değerli görülen paçuli, antik ticaret yolları ile batıya getirilmiştir. Sonrasında özel ipek ve şallara koku vermek için kullanıldı ve en çok 1970lerde özgür ruhlu isyanların sembolü haline geldi.

Yeni BVLGARI SPLENDIDA’ nın kalbinde olan paçuli, çiçeksi şipre bir koku olup Sophie Labbé imzalıdır. Bvlgari’nin mirasına sadık kalarak paçuli özünü ve şipreyi doğanın en değerli taşlarını bir kuyumcu hassasiyetinde işler gibi modern ve beklenmedik şekilde işledi.

Usta parfümör Sophie Labbé bu cezbedici parfümü yaratmak için paçuli üçlüsünü kullandı. Bir parfümörün paletindeki en çekici kokulardan olan paçulinin birçok farklı yüzü vardır. Yeni BVLGARI SPLENDIDA Patchouli Tentation için Sophie Labbé, Bulgari için özel olan, ortaya çıkan günaha koku hikayesi yazarken paçulinin üç tamamlayıcı elementini kullandı.

Üst notalarda, Sophie Labbé Bali çiçeklerindenden gelen paçuli yağını kullanmayı tercih etti. Nadir olan bu paçuli, çok küçük bir adada denizin harika etkisi altında topraksı notalar içeriyor. Kendisi ona “sarışın Paçuli” der ve kadifemsi zarifliktedir. Zengin beyaz şeftali akoru ile birleştiğinde, net ve ışıltılı enfes meyve buketi sunuyor hissi veriyor.

Orta notalarda, BVLGARI için özel paçuli bulunuyor: Paçuli Kalbi Ayrıcalığı. Değerli ve saf, açık ve zengin. Paçuli, Bali çiçeklerinden aldığı soylu elementler ile paçuli yağı daha da güçlü. Mutlak saflık ile, susam içeriği notaya doğal bir zarafet ve ayrıcalık katıyor.

Son olarak, Paçuli yağı, paçulinin otantik, dünyevi ve derin yönlerini sunarak daha yoğun hale getiriyor. Bu üç yüzlü katman ile karizmatik paçuli açık, topraksı, kadifemsi ve saf bir hale geliyor – bu ise BVLGARI SPLENDIDA Patchouli Tentation’ın karşı konulmaz ve eşsiz olmasını sağlıyor.

Bvlgari kadınsılığının lüks ifadesi, zamansız ve göz kamaştırıcı.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI